Categories
beteve.cat

Laporta: “Aquest estiu vam intentar fitxar Neymar”

El president del Barça ha parlat de tot i força. El tema essencial ha estat la marxa de Leo Messi. Des del dia 8 d’Agost, quan l’argentí va acomiadar-se, Laporta no ha tornat a parlar amb ell, ha reconegut en l’entrevista. També ha dit que aquest estiu, abans de l’adéu de Messi, el Barça va voler fitxar Neymar Jr. perquè el jugador volia tornar a Barcelona però el PSG va negar-se i li van acabar pagant més diners.

Amb els diners del fons d’inversió de La Lliga, Messi es podria haver quedat

El jugador volia quedar-se al Barça, va fer un gran esforç econòmic però tot i això, que romangués al club posava en perill la tresoreria de l’entitat. La Lliga permetia que el Barça fes servir part del diner que oferia el fons d’inversió CVC però el club va dir que no perquè no volia cedir part dels drets d’imatge.

Una promesa irrealitzable i bones notícies per al límit salarial

Laporta va accedir al poder amb l’aval de les urnes el 7 de Març amb la promesa que faria tot el possible perquè Messi renovés el contracte però al final l’argentí ha acabat jugant al PSG. Econòmicament al Barça li ha servit per retallar la massa salarial que amb Messi la plantilla estava disparada, al 110%. Ara, amb operacions de sortida de jugadors, la balança econòmica, el límit salarial ha baixat fins el 80 %. Ha passat dels 565 milions del mes de Juny als 412 d’ara.

Piqué, Alba, Busquets i Sergi Roberto són uns herois

Laporta considera que la lliçó de barcelonisme que han donat Piqué, Alba, Sergio Busquets i que pròximament farà Sergi Roberto, els converteix en herois. S’han abaixat el sou i han diferit pagaments per ajudar el Barça en un dels pitjors moments econòmics de la història. També ha revelat que Umtiti i altres futbolistes s’estan pensant reduir el sou.

Depuraran responsabilitats contra Bartomeu i la seva junta

Joan Laporta ha dit diverses vegades que han heretat una situació econòmica desastrosa i que per això han hagut de deixar marxar Messi i cedir Griezmann. El mandatari culer ha dit que la Due Diligence o auditoria interna, els demostra que Bartomeu i la seva junta van tenir actuacions corruptes i delictives. “Volem depurar totes les responsabilitats amb la junta anterior”, ha dit Laporta a TV3

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *