Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

L’Ajuntament de Barcelona ha retirat les ofrenes florals de la Diada en menys de 24 hores

El grup municipal de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona ha denunciat en un comunicat que el govern d’Ada Colau ha retirat de forma “immediata” les ofrenes florals al monument de Rafael Casanova i al Fossar de les Moreres dipositades amb motiu de la Diada. Segons el grup municipal, la matinada de l’11 al 12 de setembre els serveis de neteja de l’Ajuntament de Barcelona “ja havien fet desaparèixer totes les ofrenes florals”, dipositades per institucions, entitats i ciutadania els dies 10 i 11. “A què es deu aquest excés de zel en netejar les ofrenes? No veiem pas aquesta celeritat ni urgències en la neteja de la ciutat”, ha lamentat el portaveu de JxCat al consistori, Jordi Martí.

El grup també ha reclamat a l’Ajuntament instal·lar dos espais permanents d’homenatge on poder fer ofrenes al llarg de l’any, un al monument de Rafael Casanova i l’altre al Fossar de les Moreres.

Fonts municipals han explicat a l’ACN que normalment les flors no es retiren tan ràpid. Ja s’ha informat a l’empresa que per properes ocasions es mantingui més dies, com és habitual.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *