Categories
ELNACIONAL.CAT

L’Air Force Two, l’avió de Kamala Harris, aterra a Barcelona

Kamala Harris, la vicepresidenta dels Estats Units, podria ser a Barcelona. O com a mínim hi és el seu avió, l‘Air Force Two, l’avió que utilitzen habitualment els vicepresidents dels Estats Units ha aterrat aquest matí al Prat, procedent de la base aèria d’Escòcia. Es desconeixen els motius que podrien portar a Harris a Catalunya, ja que no figura cap qüestió oficial a la seva agenda.

Segons recullen diversos mitjans, l’aeronau ha arribat a l’aeroport català a mig camí i romandrà  la capital catalana les 24 hores vinents. Arriba a Barcelona després d’haver sortit de la base aèria d’Andrews, als Estats Units, i haver fet una parada de diverses hores a Escòcia. Amb tot, el gestor aeroportuari a Aena ha assegurat davant de preguntes de La Vanguardia que no pot afirmar ni desmentir la informació perquè els vols d’estat no s’informen oficialment.

L’Air Force Two és un Boening C-32 de les Forces Aèries dels Estats Units. Transporta la persona amb el càrrec de vicepresident, però no al President.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *