L’aigua s’ho emporta tot

La pluja torrencial que fins ara ha descarregat més de 234 litres d’aigua per metre quadrat provoca inundacions a aquesta hora a Alcanar i Sant Carles de la Ràpita. També ha afectat especialment les poblacions d’Ulldecona i Vinaròs. L’aigua ha provocat cotxes arrossegats i carrers tallats i desbordats per les riuades.

Protecció Civil ha demanat a la ciutadania que no surti de casa a les zones afectades. També ho han fet els responsables municipals. A Alcanar o la Ràpita, per exemple, la policia local ha hagut de tallar diversos carrers que estan intransitables.

La intensitat de les pluges també ha obligat a tallar l’N-340 entre Amposta i Alcanar, l’AP-7 d’Ulldecona a Tarragona, la TP-3318 a Ulldecona, la TV-3316 a Alcanar i carreteres més petites a les quals no es pot accedir. Tant l’AP-7 com la la TP-3318, però, ja s’han reobert al trànsit.

També s’ha interromput la circulació de trens entre l’Aldea i Tortosa. L’aturada afecta trens de l’R16 i el servei Llarga Distància del corredor mediterrani. Renfe ha habilitat dos autocars portar fins a Vinaròs unes 200 persones afectades pel tall de circulació.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *