Laia Ferrer i Marta Bosch amb un presentador de Telenotícies a Menorca: foto a 3

Els presentadors de TV3 són les celebrities de Catalunya. Ara que marxen Antonela Roccuzzo i Leo Messi, segurament a París, ja només queden tres VIPS: Piqué, Shakira i TV3. 

Hi ha certa dèria de les cares famoses de la cadena en marxar de Catalunya per estiuejar. Serà per evitar que els reconeguin arreu, en calça curta, bevent o ensenyant el cul a la platja. Així que marxen a les Illes Balears.

Hi han anat sense parella dues presentadores d’Esports, Laia Ferrer, de la Fórmula W, i Marta Bosch, del TN migdia. I s’han topat amb un altre del TN migdia. El que estiueja a Menorca com va ensenyar fa dies: Xavi Coral. La foto dels 3 fa goig:

Instagram de Marta Bosch

Xavi Coral està molt moreno, amb la calba vermella de tants dies al sol. Fa vacances des del 16 de juliol. I només es fa fotos amb VIPS. La primera amb la plana major del vell programa Divendres, com Espartac Peran o Pere Mas, i ara amb tres que podrien ser el futur del TN migdia:

Xavi Coral editor, Marta Bosch co-presentadora de l’informatiu polític, com ja va fer per una baixa, i Laia Ferrer a la secció d’esports del migdia. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by laiaferrer (@laiaferrer)

Laia Ferrer a instagram

Mentre la Laia gaudeix de la piscina estimant l’estiu, les dues presentadores, solteres i amb fills d’anteriors relacions, gaudeixen de la companyia d’un altre noi, prim, amb barba i no famós de TV3. Qui és el misteriós acompanyant? Bosch i Ferrer hi han anat amb dos amics, nois que només són amics.

Si les dues telegèniques presentadores tenen parella, les han deixat a Catalunya. A Menorca, amb amics i amb Coral. I a Menorca no va poder volar-hi Jordi Robirosa, perquè Vueling li ho va impedir per overbooking al seu vol.

L’overbooking és de VIPS de TV3 a l’illa de Menorca. Només hi falta Sanchis.

—-

El 19 de març va ser un dia històric en els Telenotícies de TV3. No va conduir l’informatiu més vist del migdia a Catalunya cap periodista habitual. El coronavirus va fer que es moguessin les peces de TV3 per reduir plantilla i que molts es quedessin a casa i no arriscar: suprimit Els matins (Lídia Heredia a casa), allargat Planta baixa i suprimit el TN comarques. Núria Solé feia el TN migdia però li va agafar el relleu la periodista del Departament d’EsportsMarta Bosch.

Marta Bosch presentant tot el TN, TV3

Aquell dia els Esports els va fer Xavi Bonastre. Per què no Coral i Bosch al TN, Laia Ferrer als Esports i Raquel Sans directora d’Informatius.

Converses de capvespre a Menorca.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *