L’agent de Braithwaite diu que el futbolista continuarà al Barça

El Barça segueix buscant com reduir la massa salarial de l’equip per poder tancar definitivament la continuïtat de Messi i per poder inscriure les noves incorporacions a la Lliga. El club treballa en dues direccions. Una primera és traspassar jugadors que actualment són a la plantilla i que no compten per a Koeman, i una segona és pactar una reducció del sou dels jugadors.

Cetinkaya no dona opció

En la primera opció hi hauria el cas de Martin Brithwaite. Diverses informacions han situat el futbolista en el punt de mira d’alguns equips de la Premier i el Barça pensava que podia fer caixa amb el danès. Però el representant del jugador, Hasan Cetinkaya, ha posat aigua al vi i ha negat qualsevol possibilitat que el davanter deixi el club blaugrana.

Primer ha volgut deixar clar que el representant Jorge Mendes no fa cap tipus de gestió respecte a Braithwaite com havien especulat alguns mitjans. “Tot això és merda, són històries falses” ha assegurat Cetinkaya.

A més, el representat del davanter de Barça ha explicat que “Martin Braithwaite juga al club més gran de món, treballa amb un dels entrenadors més importants del món. Des del primer dia fins ara, tot ha superat totes les expectatives pel que fa a temps de joc a Barcelona i benestar al club, i està molt content. Va ser un dels millors jugadors de la passada Eurocopa amb unes estadístiques increïbles i seguirà a Barcelona.” Davant d’aquesta afirmació sembla clar que el Barça haurà de treballar molt si vol fer caixa amb el davanter danès.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *