Categories
ELNACIONAL.CAT

La xarxa al·lucina en veure Boris Izaguirre i Celia Villalobos fent això a TVE

TVE viu moments de canvi. De purga. I de descontrol. Fa uns dies la nova presidència de l’ens públic fulminava Mònica López com a presentadora de ‘La Hora de La 1‘. Un càstig en tota regla a la catalana i ex de TV3, i una forma d’acontentar a la dreta més rància. La festa, però, no s’ha acabat. Avui és el torn de Jesús Cintora, que presentarà per última vegada ‘Las Cosas Claras. La cadena estatal se l’ha carregat per resultar incòmode per a l’establishment, malgrat haver assolit el seu repte principal: mirar pel retrovisor Antonio García Ferreras, ‘Al Rojo Vivo‘ i La Sexta. En Jesús ho té clar: és un acomiadament de caire polític i un atemptat a la pluralitat, això que sempre tenen a la boca els gestors de la casa. El seu concepte no té res a veure amb el de la resta de mortals.

Tornem, però, a l’exmagazín de López i el seu nou dia a dia. Ha canviat més aviat poc: continuen donant veu, espai i barra lliure a reaccionàries i discursos molt perillosos. És el cas de Celia Villalobos, exvicepresidenta del Congrés dels Diputats reconvertida en estrella de reality, gamer i altaveu del cinisme de tuf masclista i homofòb, propi del partit en el que ha militat durant dècades. La del PP pot dir la bestiesa que li roti, que la seva cadira no perilla. De fet, ara serveix ‘para un roto y un descosido’

Celia Villalobos, la dreta mediàtica intocable /TVE

Mònica López va ser fulminada de ‘La Hora de La 1’ / RTVE.es

Jesús Cintora, un altre sentenciat per dir ‘Las Cosas Claras’ / RTVE.es

Els Jocs Olímpics de Tòquio ja estan en marxa, malgrat que no serà fins demà divendres que s’inauguren oficialment. Això que passin al Japó té un efecte notable sobre la programació de TVE: el canvi horari fa que els esdeveniments i competicions es celebrin en horari de matí. Coincideixen de ple amb els esmentats programes, vaja. Per això han avançat l’adéu de Cintora, mentre que ‘La Hora de la 1“, ara conduït per Igor Gómez, fa experiments per resoldre la situació. Ho hem vist durant el matí, mentre la selecció espanyola de futbol disputava el seu primer partit contra l’Egipte. A la taula de debat, en la que es parlava encara del crim homòfob del jove gallec Samuel, per exemple, hi havia la Celia, Boris Izaguirre, la periodista del cor Rosa Villacastín i l’actriu Teté Delgado. Un grup que s’ha estrenat en una disciplina professional inaudita i inesperada: comentaristes esportius. S’han menjat el post partit, provocant al·lucinacions a la xarxa. 

S’ha de dir que no ha estat, ni molt menys, la pitjor de les anàlisis futboleres que hem sentir mai. Hi ha gent que se dedica exclusivament a fer això i, malgrat l’experiència acumulada, segueixen provocant vergonya aliena. Destacar el paper de Boris, sempre molt més profund que la resta, amb reflexions que han enfurismat als de sempre. Una colla que avui portava la samarreta de La Roja ben enganxada al cos, per la suor i la passió. Tan fantàstic com desconcertant, tot plegat.

Boris Izaguirre comentarista del partit Espanya-Egipte / TVE

Reaccions a l’equip de comentaristes esportius de ‘La Hora de La 1’ / TVE

Boris Izaguirre, Celia Villalobos, Teté Delgado i Rosa Villacastín fent de comentaristes esportius / TVE

Aquesta és la nova TVE. No sabem quantes vegades hem sentit el tòpic, però amb la demostració d’avui apunta maneres. Per cert, que ja es coneix el substitut de Jesús Cintora: un ex de ‘Sálvame‘ i presentador del concurs de La 1 ‘El Cazador‘, el basc Ion Aramendi. O el que és el mateix: de política, ni ‘pío’. Per si de cas.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *