Categories
ELNACIONAL.CAT

La Viquipèdia alerta: “Els viquipedistes estem sempre a l’aguait”

Que la Viquipèdia és una joia ho sabem tots. L’enciclopèdia en línia és un bé preuat per tots, l’encarregada de resoldre la majoria dels nostres dubtes, d’orientar-nos quan ens falten referències i d’ajudar-nos, a vegades més del compte, sempre que hem tingut algun treball acadèmic a encarar.

Amb tot, les dades de la Viqupèdia no han arribat allà per si soles. Moltíssims voluntaris dediquen temps i esforç a emplenar les seves pàgines i a comprovar que les referències que s’hi recullen són correctes i que les dades. Per això s’ha d’entendre el tuit enfadat que ha fet avui el compte oficial de la versió catalana de l’enciclopèdia.

El community manager de la Viquipèdia ha compartit aquesta tarda un tuit queixant-se que un esplai ha decidit canviar la informació d’una de les entrades, la corresponent a l’Ermita de Vilageliu, en el marc d’un joc de pistes amb els nens i nenes. “Sembla mentida que enguany, després de 20 anys, encara quedi algú que creu que és bona idea vandalitzar la Viquipèdia per afegir-hi proves d’esplai durant una estona. Els viquipedistes fem voluntariat i afortunadament estem l’aguait tot l’any. NO ens feu això, si us plau”, ha tuitat.

Viquipèdia / Twitter

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *