Categories
E-NOTICIES.COM

La vicerectora de la UPC té “ganes de foc”

La vicerectora de Qualitat i Política Lingüística de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Núria Pla, va assegurar, mitjançant una piulada, tenir “ganes de foc, de contenidors cremats i d’aeroport col·lapsat”.

Núria Pla va publicar aquest missatge durant la Diada al seu compte de Twitter. La vicerectora de l’UPC va esborrar la piulada i també el seu compte a la xarxa, després de la polèmica per la seva publicació.

El diputat de Vox al Parlament, Manuel Acosta, ha demanat la seva dimissió. “Exigim la dimissió de Núria Pla, vicerectora de Qualitat i Política Lingüística de la UPC. La seva incitació a l’odi és incompatible amb l’esperit de llibertat, tolerància i qualitat propis de la Universitat”, ha manifestat a través de Twitter.

Exigimos la dimisión de Núria Pla, vicerrectora de Calidad y Política Lingüística de la UPC. Su incitación al odio es incompatible con el espíritu de libertad, tolerancia y calidad propios de la Universidad. @RectorUPC @GemmaGeis @univconvivencia pic.twitter.com/RCh0zmE9TY

— Manuel Acosta Elías (@ManuelAcosta69) September 12, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *