Categories
E-NOTICIES.COM

La UPC qüestiona el Tribunal de Comptes

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) ha aprovat -durant el seu claustre- una moció en relació amb la causa oberta pel Tribunal de Comptes contra diversos exalts càrrecs de la Generalitat.

“Davant el procediment sancionador iniciat pel Tribunal de Comptes de l’estat espanyol contra nombrosos antics membres del Govern català, entre ells el professor Andreu Mas-Colell i el professor Albert Carreras de Odriozola, el Claustre Universitari de la Universitat Politècnica de Catalunya denuncia la injustícia d’aquestes actuacions, es solidaritza amb els afectats i s’adhereix a la declaració de l’Institut d’Estudis Catalans”, afirma la universitat en la moció.

La declaració de l’Institut d’Estudis Catalans, a la que s’adhereix la UPC, diu que “la imposició de penes i sancions greus és contrària al lliure exercici dels drets humans”. El text parla de “persecució política” i “d’una acció concertada dels òrgans de poder de l’Estat espanyol contra polítics catalans”.

La moció ha estat aprovada per majoria, 93 vots a favor, 47 en contra i 30 en blanc. Alguns claustrals van protestar, ja que consideren que el Claustre no és competent per opinar sobre aquestes qüestions, segons informa Universitaris per la Convivència.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *