Categories
ELNACIONAL.CAT

La samarreta de Laura Borràs que recorda una de les millors galetes a Ciutadans

​Laura Borràs no oblida. La presidenta del Parlament s’ha presentat a la sessió d’aquest dimecres amb una samarreta en record a una de les millors galetes a Ciutadans. “Per quin article em demana la paraula?“, podem llegir a la part frontal de la camiseta de Borràs.

La samarreta rememora un dels moments més mítics del Parlament que vam viure fa poc més d’un mes, el passat 16 de juny. El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, va voler demanar la paraula “per una qüestió d’ordre”, després que Borràs amenacés d’expulsar el diputat de Vox, Ignacio Garriga, per unes dures acusacions. La presidenta del Parlament va demanar a Carrizosa per quin article demanava intervenir, però el diputat no va fer res més que respondre: “No ens faci aprendre el reglament!“.

Borràs va tornar a advertir-lo que havia d’indicar per quin article demanava la paraula, però Carrizosa va insistir a assenyalar que això que deia la presidenta era mentida. “No és veritat!“, va cridar. Però sí que era veritat, segons va confirmar el lletrat a Borràs.

Aleshores, de manera sublim, la presidenta va apagar el micròfon de Carrizosa. “No té la paraula. No hi ha qüestions d’ordre. Com que no sap per quin article em demana la paraula, no té la paraula“, va concloure Borràs en un dels millors moments del Parlament, que ara compta amb la seva pròpia samarreta.

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, mostra la samarreta durant la sessió d’aquest dimecres / Efe

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *