La relació entre Piqué i Shakira va canviar el vincle amb Guardiola

Gerard Piqué ha passat pels micròfons del programa La Sotana per parlar absolutament de tot. Amb un to distès, relaxat i també reivindicatiu, ha opinat sobre la seva relació amb Pep Guardiola, la gestió de Josep Maria Bartomeu, Ronald Koeman, el surf i noves vies de comunicació com el Twitch.

Il·lusió amb el futur

Una de les respostes més destacades ha estat sobre Bartomeu. A la pregunta de si és el pitjor president de la història, almenys en els anys que ell ha estat al club, ha dit que “deu estar allà”. Sobre això ha volgut treure-li importància i ha assegurat que tothom té part de culpa i que ara té molta il·lusió amb la gent del club: “Els següents 5-10 anys seran molt bons”.

Piqué i Bartomeu / Sergi Alcàzar

El debat de la importància del català també ha estat sobre la taula. “El català està molt bé. El català sempre ha estat la llengua del club. Al vestidor parlo en català amb Riqui Puig, Sergi Roberto, Mingueza, Busquets, Alba. Es parla molt català al vestidor”, ha comentat. D’altra banda, no dona entrevistes amb mitjans, ha criticat les zones mixtes, i ha manifestat que va a parlar on s’ho passa bé.

Es retirarà al Barça

No és cap novetat, però Piqué ha afirmat que es retirarà al Barça i que aquesta podria ser la seva última temporada: “El dia que no pugui donar-ho tot a l’equip, marxo. Em retiraré al Barça, aquesta podria ser la meva última temporada”.

Piqué fa un petó a l’escut / FCB

Piqué ha fet un repàs a la seva carrera i ha confirmat que la pitjor temporada va ser l’última amb Pep Guardiola. “Hi havia molta tensió als entrenaments. L’arribada de Mourinho desgasta molt. Jo començo a sortir amb la Shakira i la relació canvia i ara després d’aquests anys hem mantingut el contacte i és molt bo. Però aquella va ser la temporada que vaig estar més fora del Barça. No era gens feliç, hi havia molta pressió. El Pep va necessitar un any sabàtic”.

Un dels temes que havia d’aparèixer era el de Leo Messi. La seqüència que viu Piqué és la següent: “(Laporta) Ens truca per informar-nos. No ens ficarem en una decisió així i no tinc detalls. El fair play pesa molt més del que alguns pensen. Jo quan marxo de vacances ja tinc el meu acord (rebaixa salarial). I amb aquestes rebaixes arribem per inscriure el que ens hem inscrit. Imagina’t si hem d’inscriure el Leo. La meva percepció és que el club estava esperant veure que passava”.

Piqué i Shakira / GTRES

Defensa Umtiti

El moment més reivindicatiu ha estat quan el mateix Piqué ha tret el nom de Samuel Umtiti. El català ha comentat que s’hauria de fer un exercici d’empatia amb el francès i que està complint un contracte que li va renovar Bartomeu. “La seva actitud és impecable. Va renovar quan era un dels millors centrals del món. L’operació que li volien fer no li garantia estar millor. El pobre Samu és el que està més fotut. No estic dient que la gent no el xiuli, però sí que ha de ser empàtica. Jo si estigués al Manchester United, faria el mateix”, ha argumentat.

Piqué ha reconegut que es va equivocar amb el documental de La decisión d’Antoine Griezmann i que tots pensaven que venia al Barça, però la situació va canviar en qüestió d’hores. A la pregunta de si va saber abans que Bartomeu que Griezmann no fitxaria pel Barça, la resposta és: “Pot ser, sí”.

Piqué i Umtiti / FCB

Altres de les frases de la conversa és que Koeman és el millor entrenador que pot tenir ara el Barça, que està aprenent de president amb l’Andorra, que de la lesió ja està bé i que va anar a fer surf perquè ja està bé. El barceloní ho ha volgut acabar amb il·lusió i ha confirmat que “guanyarem alguna cosa aquest any”.

 

Imatge principal: Piqué i Guardiola amb el Barça / GTRES

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *