La reina Letícia fa anys: el regal més humiliant que li han fet mai

La reina Letícia, aquest dimecres 15 de setembre del 2021, fa anys. Celebra el seu 49è aniversari. Segur que a Zarzuela li preparen alguna sorpreseta, o el seu marit, després quan estiguin sols. Segur que les seves filles la feliciten, la que està a Madrid amb ella, Sofia, i la gran, la princesa Elionor, que probablement li faci una vídeotrucada des de l’internat de Gal·les.

De moment, la monarca ja va rebre abans d’hora la primera felicitació espontània, quan aquest dimarts va anar a la Facultat de Periodisme de la Universitat Complutense de Madrid on la van homenatjar després d’haver estat alumna fa trenta anys, i on un grup d’estudiants li van cantar el Cumpleaños feliz:

La Reina visita la facultad de Ciencias de la Información @unicomplutense #Madrid en su 50 aniversario.

Mañana también es el cumpleaños de doña Letizia (49 años) y un grupo de alumnos le han cantado el ‘Cumpleaños feliz’ 🎂 @CasaReal #Comunicacion pic.twitter.com/CUT2Kagn1c

— Elena Salamanca (@Elena_Salamanca) September 14, 2021

Letícia bufa aquest dimecres 49 espelmes i ja veurem quins regals li cauen. Felip, no dubtem que alguna cosa li haurà comprat. O alguna cosa haurà manat que li comprin, per ser més exactes. El que ja no tenim tan clar és que la seva família política li faci cap regal. Costa imaginar que les seves cunyades ni tan sols recordin de trucar-la per felicitar-la. O la seva sogra. I del sogre ja ni parlem.

Però segur que Letícia prefereix això a no haver de passar el mal tràngol de rebre alguns dels regals més humiliants que ha tingut en tot aquest temps que forma part dels Borbons.

Letícia i Joan Carles / GTRES

Explicava fa un temps la gran Pilar Eyre com va anar el primer àpat de Nadal que va viure amb els reis i els seus fills. Un sopar on es van fer regals. I què li va tocar a ella? “A Letizia le tocó de regalo un feo pijama de franela y zapatillas a juego que había comprado su suegra en los almacenes Harrods de Londres. Letizia reveló que no sabía esquiar, y aquí se metió la infanta Pilar hablando a gritos: “¿No sabes esquiar?, ¿y navegar?”. Letizia confesó que nunca lo había hecho y Pilar pegó un bufido mientras la miraba de arriba abajo”.

Letícia, esquiant / GTRES

I per postres, haver d’anar a missa del gall amb tota la família: “A las doce menos cuarto todos a misa del gallo en la capilla. Iba a protestar, sobre todo cuando advirtió que el Rey se metía en su despacho y muchos primos cogían los coches para irse, pero Felipe la miró  y tuvo que aguantar la hora entera que duró la ceremonia”

No va ser l’únic regal humiliant que va rebre de part dels Borbons. Una pràctica habitual a Zarzuela era el regal de l’amic invisible. I quina sorpreseta va rebre Letícia? Un dia va rebre unes botes d’aigua espantoses de part de la seva sogra. 

Letícia i Joan Carles / Europa Press

No sabem què n’haurà fet Letícia d’aquests regals. Però sí sabem què ha fet amb d’altres que ha detestat, i que no procedien de Sofia, Elena o Cristina. Sense anar més lluny, un dia li van regalar un mantó de Manila brodat i exclusiu, obra de l’artesana Ángela Espinar, que li va oferir com a present de noces amb Felip el 2004.

La peça ha desaparegut. O millor dit: l’han destrossada i ara és una altra cosa: una faldilla. El cas és que la peça, plena de motius sobre la parella reial, no era del seu estil, i a Letícia tampoc li venia de gust posar-se’l per fer feliç a la cosidora. Per tant, va decidir que els teixits eren prou bons per aprofitar-los i crear la faldilla. El resultat li va trencar el cor a l’autora: “le sentó como un tiro. Se puso a llorar“, explicaven a El Mundo.

Tots aquells que aquest 15 de setembre tinguin previst fer-li un regal a la reina, estan avisats.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *