Categories
ELNACIONAL.CAT

La reacció viral d’un gos quan el seu amo fingeix ofegar-se: vídeo

Un home fingeix que s’ofega als Estats Units per veure com reacciona el seu gos, Boogie. El vídeo de què fa per intentar salvar-lo ja és viral i compta amb milions de reproduccions.

La reacció viral d’un gos

L’entrenador personal Anthony Spinner, @spinneralmighty a les seves xarxes socials, viu a la ciutat de Los Angeles amb la seva mascota, un gos de raça American Stafford anomenat Boogie.

Boogie gos viral / Twitter Anthony Spinner

El passat 4 de juliol, dia festiu als Estats Units, Spinner va decidir fer-li una broma a Boogie. Mentre un amic el gravava, ell estava ficat en una piscina juntament amb altres persones. Boogie esperava a la vora, mirant amb atenció.

Fingeix ofegar-se i el seu gos ho intenta salvar

En un moment donat, Anthony se submergeix en l’aigua, fingint bracejar com si s’estigués ofegant. L’animal, desesperat en veure que no surt a la superfície, dona la volta a la piscina i es tira, nedant cap al seu amo molt de pressa. Boogie no havia nedat mai, i el seu amo el rep amb els braços oberts, donant-li un final feliç al vídeo, que s’ha fet viral a Twitter i TikTok.

Learned how much boogie loves me today 😂💙 pic.twitter.com/8wo4BPrm3M

— SacManSpin⚡️ (@SpinnerAlmighty) July 5, 2021

En poques hores va acumular més de quatre milions de reproduccions al seu tuit i més d’un milió a la plataforma xinesa de vídeos i balls.

Una reacció viral en xarxes socials

“Avui he après quant m’estima el Boogie”, escrivia l’entrenador personal en el seu compte. A més, en un altre tuit, va explicar que era la primera vegada que el seu gos nedava: “El millor és que mai no ho havia fet i es va llançar a salvar-me”.

Boogie no sabia nedar / Twitter Anthony Spinner

Els comentaris també admiraven el gos: “Els gossos són massa lleials. La majoria donaria la seva vida pels seus amos. Aquest gos estava disposat a assistir a l’home fins i tot si s’ofegués”, n’opinava un.

“Molt adorable, definitivament t’adora. Aquesta situació demostra que ets bo amb la teva mascota”, va afegir un altre. “Aquest gos és la definició perfecta del millor amic de l’ésser humà”, sentenciava un tercer.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *