Categories
ELNACIONAL.CAT

La Primitiva: comprovar resultat del sorteig d’avui 22 de juliol de 2021

A l’espera de conèixer el resultat oficial, que podràs consultar aquí en breus minuts, t’oferim tota la informació relativa al sorteig de la Primitiva d’avui, 22 de juliol de 2021. El posseïdor del bitllet premiat guanyarà un pot especial de 34 milions d’euros.

Sorteig de la Primitiva: com jugar

El sorteig de la Primitiva és un joc de Loterias y Apuestas del Estado que se celebra cada dijous i dissabte a les 21.40 hores.

Per a jugar, cal triar una suma de 6 números diferents, entre l’1 i el 49, amb la intenció d’encertar la combinació guanyadora del dia del sorteig per la qual s’ha participat. Aquesta combinació està emmarcada per les 6 boles extretes del bombo, que conté 49.

El preu de l’aposta és d’1 euro. A més, amb cada aposta que realitzis, sigui de dijous o de dissabtes, tens l’oportunitat de jugar al Joker per 1 € més, en el qual pots guanyar fins a 1 Milió d’euros.

 

“Papereta de la Primitiva”

Premis de La Primitiva: quants diners puc guanyar?

Els premis es reparteixen a partir de les següents categories:

Especial: 6 encerts + el Reintegrament. Primera: 6 encerts. Segona: 5 encerts + el Complementari. Tercera: 5 encerts. Quarta: 4 encerts. Quinta: 3 encerts. Reintegrament: es retorna l’import de l’aposta.

No existeix un límit de quantitat de diners a guanyar, ja que això dependrà de la recaptació del propi sorteig. El premi més gran repartit per La Primitiva és de 98,4 milions d’Euros, l’any 2015.

Les possibilitats de guanyar un premi són d’1 entre 8, encara que les possibilitats de guanyar la suma assignada a la Primera Categoria de la Primitiva són d’1 entre 13,9 milions.

En el sorteig del passat dissabte de juliol, es van repartir 3 premis de la primera categoria, un a Valencià i un altre a Ciudad Real, els quals van donar un benefici de 483.000 € als afortunats.

Si disposes d’un bitllet premiat, pren nota del termini de caducitat indicat al revers, fixat en tres mesos des de l’endemà del sorteig.

 

Nota: ElNacional.cat no es fa responsable dels errors o omissions que poguessin existir. L’única llista oficial vàlida és la que proporciona Loteries i Apostes de l’Estat.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *