Categories
ELNACIONAL.CAT

La Primitiva: comprovar resultat del sorteig d’avui 10 de juny de 2021

A l’espera de conèixer el resultat oficial, que podràs consultar aquí en breus minuts, t’oferim tota la informació relativa al sorteig de la Primitiva d’avui, 10  de juny de 2021. El posseïdor del bitllet premiat, guanyarà un pot especial de 12,4 milions d’euros.

Sorteig de la Primitiva: com jugar

El sorteig de la Primitiva és un joc de Loterias y Apuestas del Estado que se celebra cada dijous i dissabte a les 21.40 hores.

Per a jugar, s’han de triar un total de 6 números diferents, entre l’1 i el 49, amb l’objectiu d’encertar la combinació guanyadora del dia del sorteig en el qual s’ha participat. Aquesta combinació està formada per les 6 boles extretes del bombo, que conté 49.

El preu de l’aposta és d’1 euro. A més, amb cada aposta que realitzis, sigui de dijous o de dissabtes, tens l’oportunitat de jugar al Joker per 1 € més, en el qual pots guanyar fins a 1 Milió d’euros.

 

“Papereta de la Primitiva”

Premis de La Primitiva: quants diners puc guanyar?

Els premis es reparteixen a partir de les següents categories:

Especial: 6 encerts + el Reintegrament. Primera: 6 encerts. Segona: 5 encerts + el Complementari. Tercera: 5 encerts. Quarta: 4 encerts. Quinta: 3 encerts. Reintegrament: es retorna l’import de l’aposta.

No existeix un límit de quantitat de diners a guanyar, ja que això dependrà de la recaptació del propi sorteig. El premi més gran repartit per La Primitiva és de 98,4 milions d’Euros, l’any 2015.

Les probabilitats d’obtenir premi són d‘1 entre 8, si bé les d’emportar-se l’import assignat a la Primera Categoria de la Primitiva serien d‘1 entre 13,9 milions.

En el sorteig del passat dijous 3 de juny, es va repartir un premi de la primera categoria valorat en 1.413.118 € en la població d’Alacant, a més d’1 premi més de segona categoria.

Si disposes d’un bitllet premiat, pren nota del termini de caducitat indicat al revers, fixat en tres mesos des de l’endemà del sorteig.

 

Nota: ElNacional.cat no es fa responsable dels errors o omissions que poguessin existir. L’única llista oficial vàlida és la que proporciona Loteries i Apostes de l’Estat.

 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *