Categories
E-NOTICIES.COM

La Policia no troba els autors de les cartes amb bales

La jutge d’Instrucció número 3 de Madrid, María Isabel Durántez, ha procedit a arxivar provisionalment la investigació sobre les cartes amenaçadores amb bales al seu interior rebudes durant la campanya electoral del 4-M a Madrid pel llavors candidat de Podem, Pablo Iglesias; el ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, i la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez.

La decisió obeeix perquè “de les gestions dutes a terme no es deriven dades per a la identificació de les persones responsables dels fets investigats”. El 22 d’abril es va conèixer que Iglesias, Grande-Marlaska i Gámez havien rebut cada un d’ells una carta sense remitent que contenia un missatge amenaçador i bales.

Les dels dos primers van arribar al Ministeri d’Interior. La destinada al líder de Podem contenia dues bales de fusell tipus Cetme i un missatge: “Has deixat morir els nostres pares i avis. La teva dona, els teus pares i tu esteu sentenciats a la pena capital. El teu temps s’esgota”.

El sobre enviat al ministre d’Interior tenia dins dos cartutxos sense percudir del calibre 7,62×51 i un altre escrit ambn amenaces. La directora de la Guàrdia Civil, per la seva banda, va rebre la carta a la secretaria del seu despatx, amb un cartutx del calibre de 7,62 mm i una altra nota amenaçadora dins.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *