La plaça de Bonet i Muixí guanya el premi al millor sostre de la Festa Major de Sants 2021

L’enramat floral de la plaça de Bonet i Muixí ha estat reconegut com el millor sostre de la Festa Major de Sants d’aquest 2021. La distinció s’ha fet pública en l’entrega de premis populars de Sants 3 Ràdio, aquest dissabte al migdia. En total s’han engalanat vuit carrers (de nou comissions de festes) i, si bé tots tenen premi, qui ha obtingut més adhesions ha estat la plaça de Bonet i Muixí, amb 307 suports d’un total de 1.382 votacions.

Us portem unes recomanacions per gaudir de les activitats que organitzem a la Plaça Bonet i Muixí #FMSants2021. Obrim fil pic.twitter.com/4DM9bJgrzb

— Comissió F.M C/Papin (@ComissioPapin) August 25, 2021

La temàtica vegetal ha estat protagonista també al carrer de Valladolid, que s’ha convertit en un bosc ple de flors, mentre que el carrer Alcolea de Baix s’ha guarnit amb teles de colors per celebrar el 40+1 aniversari.

Pel que fa a Alcolea de Dalt, aquest carrer s’ha engalanat amb espirals de colors, boles i serrells. El carrer de Finlàndia ha escollit la temàtica de guarniments històrics per celebrar el 40è aniversari, mentre que el carrer de Guardiana ha escollit una temàtica marina. Molt acolorida ha estat també la plaça de la Farga, amb un sostre amb tires de colors, mentre que Robrenyo s’ha convertit en un camp d’airsoft amb colors de camuflatge i dianes.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *