Categories
ALATAVEU.COM - Andorra

La nova Rotonda comença a prendre forma

Fa ja vàries setmanes, des d’inicis d’abril, que estan en marxa els treballs de reforma de la Rotonda, al centre d’Andorra la Vella. L’objectiu és que les obres estiguin enllestides a inicis de juliol, preparades doncs, per la temporada alta estival. De moment, ja han avançat prou perquè es pugui començar a albirar com quedarà el futur espai, una de les grans apostes inversores del comú de la capital per aquest 2021.

Justament, les obres es van fixar entre dos períodes turístics claus, com són Setmana Santa i l’estiu. Les actuacions van començar tot just passada Pasqua i han d’estar finalitzades quan comenci juliol. Per ara, s’avança amb un bon ritme.

Tant que qui s’apropi a la zona pot començar a comprovar quin serà el futur aspecte de l’espai, que segueix el projecte ‘CentreS’, dels arquitectes Pere Cervós i Ricard de Deus. Les obres que s’estan fent ara són només la primera fase d’una remodelació molt més ambiciosa que continuarà a la tardor. Per ara, els treballs han suposat una inversió de 662.000 euros.

Les obres ja han permès avançar de forma important. Ja a l’abril es va aixecar tot l’antic paviment i en les darreres setmanes s’ha avançat en la col·locació del nou, que segueix un estil similar a l’existent entre els dos trams de l’avinguda Meritxell que, justament, han de quedar units.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *