Categories
ELNACIONAL.CAT

La impagable cara de Letícia quan una nena l’abraça sense distància, cridant

Com cada any, la reina Letícia ha inaugurat l’any escolar a una escola. És dels pocs actes que la dona del cap de l’Estat protagonitza amb certa gràcia i naturalitat, no tant per ella sinó pels autèntics protagonistes: els nens. Letícia ha de mentalitzar-se per un dia que no li faran la reverència, ni la tractaran d’altesa ni és ella el centre d’atenció, sinó la canalla.

El curs passat va tenir problemes per fer-ho a Navarra, on la van rebutjar alguns navarresos, i enguany ha triat una escola de Zuera, a Saragossa, de 463 alumnes d’entre 3 i 12 anys. Les fotografies mostren una Letícia tibada per la impossibilitat de mantenir la distància social entre tants nens i nenes.

Letícia d’urpes a l’escola, GTRES/EFE

L’acte va ser amable, un recorregut per les instal·lacions de l’escola, triada especialment per ser un centre innovador: Hi ha desenes d’altres escoles amb barracons i problemes de salubritat pels nens a l’Aragó que s’han queixat que Letícia no hi posi un peu. No queden bé a la foto.

L’AMPA d’una altra escola aragonesa critica l’acte de Letícia “A nosotros ni aulas prefabricadas a tiempo”:

Instagram AMPA Ana María Navales

Així EFE pot parlar que “En el patio de recreo era carácter multisensorial, Letizia se ha refugiado del calor en un iglú y ha  recorrido el sendero que simula un río y concluye en un anfiteatro con forma de pez“. Una escola privilegiada amb nens feliços.

Tant com una nena que tindria uns 5 anys i que dins el gimnàs, en un espai tancat, s’ha oblidat de la distància de seguretat de la reina i ha corregut molt emocionada a abraçar Letícia per sota dels genolls, sense saber ben bé qui era. Una senyora rara, operada i ben vestida que visitava la seva classe. El vídeo amb la reacció de Letícia és impagable:

Vídeo EN Blau

Celia abraça Letícia, Casa Reial

L’escena causa entre tensió per Letícia i tendresa per la nena aragonesa rossa.”Yo soy Letizia, ¿y tú?“. La nena crida aaarg i se li llença a sobre. Letícia posa cara de sorpresa i li insisteix “Pero cómo te llamas que todavía no me lo has dicho”. Celia, diu la nena, encantada de la vida.

Celia és una nena afortunada, no tant com Elionor, que estudia a un castell medieval de luxe per a fills de reis i multimilionaris a un cost de 76 mil euros. Paradoxalment no el paguen amb una partida dels Pressupostos, tractant-se de la formació de la futura cap de l’Estat, sinó del salari de Letícia i Felip.

El que no li ensenyaran a l’escola a la Celia és que ella mai no podrà ser escollida cap de l’Estat. En lloc de presidenta Celia, reina Elionor. Normal que cridi aaarg.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *