La imatge més bèstia d’Eurovisió davant d’Espanya: “¿Se está metiendo una raya?”

Ja la tenim aquí. La imatge més viral del Festival d’Eurovisió que s’ha celebrat aquesta nit de dissabte a Rotterdam. Alguna actuació més freakie de l’esperada? Algun modelet inclassificable? Algun gall estil Manel Navarro? Alguna ensopegada abans de sortir a l’escenari? Res d’això. La IMATGE en majúscules de l’edició d’enguany l’ha protagonitzada un dels representants de la delegació italiana, Maneskin, que han interpretat el tema Zitti e buoni:

Un cop han actuat, i mentre veien com actuaven la resta de participants, un dels integrants del grup ha pensat que la millor manera de calmar els nervis era prendre una substància. Però que algú li digui que el que sembla que ha ingerit no provoca els efectes de la til·la, tot el contrari. Itàlia, asseguts davant de la delegació espanyola, veient-se al fons Blas Cantó fent anar les banderetes. Itàlia, on ha passat la imatge de la qual tothom parla, i de la qual se n’ha adonat el presentador de TVE, Mikel López Iturriaga. I què estava fent un dels membres de la banda? Tot sembla indicar que fotent-se una ratlla de coca d’aquí a la torre de Pisa. Vaja, que la septe nasal del cantant s’haurà quedat més inclinat que l’emblemàtic monument després de l’esnifada:

raya eurovision

italia tuit

italia tuit.3

Fixin-se en el copet de cama que li dona el company que té a la seva dreta, com adonant-se del que estava fent, i dient-li que es tallés una mica. Ell, no el que hi hauria damunt la taula. Aquí tenen el moment:

I….. qui ha guanyat aquest Festival d’Eurovisió 2021? Bingo!! Itàlia!! Potser s’ensumava que seria el vencedor… 

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *