Categories
beteve.cat

La Guàrdia Urbana intensifica els controls contra els trixis: en denuncia 153 en un sol dia

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha fet evident la pressió contra els trixis aquest estiu, que tantes molèsties ocasionen a veïns dels barris del litoral. La policia municipal ha dut a terme controls, de nou, aquest dissabte a dos punts de la façana litoral: les places del Portal de la Pau, al Gòtic, i la del Mar, a la Barceloneta. En aquest dispositiu, els agents han denunciat 153 trixis i 23 vehicles de mobilitat personal, principalment patinets.

La policia els ha denunciat per l’incompliment de la normativa de circulació. A més, 38 vehicles han ingressat al dipòsit municipal i tres usuaris han donat positiu en drogues.

El resultat del dispositiu va ser:
153 denúncies a #trixis
23 a #VMP
38 vehicles ingressats al dipòsit municipal
3 drogotest positiu#gubSMI #gubUSD #gubCANINA pic.twitter.com/U9kiQ2D1ki

— Guàrdia Urbana Barcelona (@GUBBarcelona) August 29, 2021

L’objectiu: corregir conductes irregulars

Segons ha informat la Urbana, l’objectiu dels dos controls ha estat “corregir possibles conductes irregulars i revisar les condicions tècniques” d’aquests vehicles.

En el primer semestre del 2021, la Guàrdia Urbana ja ha denunciat més de 2.000 conductors de bicitaxis i trixis, tot i que aquestes dades augmentaran després que se n’ha intensificat l’ofensiva aquest agost.

Dues úniques rutes a Ciutat Vella

Aquest estiu, l’Ajuntament de Barcelona ha limitat els punts de Ciutat Vella per on poden circular aquesta mena de vehicles, mitjançant dues rutes ben definides:

Eix nord-sud: plaça del Portal de la Pau – passeig de Colom – passeig d’Isabel II – avinguda del Marquès de l’Argentera – passeig de Circumval·lació.Eix est-oest: passeig de Picasso – passeig de Lluís Companys – passeig de Pujades – avinguda Meridiana.

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *