Categories
E-NOTICIES.COM

La germana de Dolors Bassa diu que “els hi tenim fàstic a la Policia”

Esquerra ha tornat a demanar aquest dimecres la sortida de la Policia Nacional de la seu de la Prefectura en Via Laietana de Barcelona -vol convertir-la en un museu en record de les tortures del franquisme- i ha qualificat els agents de “salvatges” per les tortures comeses durant el franquisme, per “assassinar” un dels fundadors de Terra Lliure, Martí Marcó, entre d’altres; i per l’actuació per a impedir el referèndum.

“Els hi tenim fàstic i aversió, volem que se’n vagin, fora les forces d’ocupació”, ha manifestat la diputada Montserrat Bassa, enllaçant la crítica per les tortures en el passat en Via Laietana, seu de la Prefectura Superior de la Policia Nacional, amb les “mutilacions i copejaments amb ràbia” durant el referèndum del 1-O. 

“Es va passar dècades torturant a Via Laietana i encara avui se sent orgullosa d’aquestes tortures”, ha exposat la diputada republicana durant el debat d’una iniciativa defensada per Vox per demanar plusos per als policies a Catalunya i que es mantinguin a la seu de Via Laietana.

Bassa ha dit que “bona part de la població catalana detesta la policia espanyola”. “No són benvinguts”, ha sentenciat. Finalment, la diputada d’ERC ha defensat que “fins i tot amb les fallades que puguin tenir, la nostra policia són els Mossos d’Esquadra”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *