Categories
beteve.cat

La fugida d’una persona sense bitllet interromp el servei de Rodalies entre Sants i Plaça de Catalunya

La circulació dels trens de Rodalies entre les estacions de Sants i Plaça de Catalunya ha estat interrompuda aquest divendres a la tarda per la presència d’una persona a les vies. Segons han confirmat fonts de Renfe a betevé, es tracta d’un individu que havia accedit a la xarxa del servei sense bitllet i, en ser reclamat pel personal, ha fugit cap a la zona de vies.

La circulació s’ha restablert minuts després, però a causa d’aquest incident hi ha afectacions que poden superar els 45 minuts a les línies R1, R3, R4 i R12.

#ATENCIÓ!

Restablerta la circulació entre Sants i Plaça Catalunya, amb afectacions que poden superar els 45 minuts.@rod1cat @rod3cat @rod4cat @rod12cat @rg1cat

— Rodalies Catalunya (@rodalies) July 16, 2021

Els usuaris es queixen dels retards

Les afectacions han provocat molèsties a diversos usuaris que han mostrat el seu malestar a través de les xarxes socials. Molts denuncien que els canvis en els horaris són recurrents. També hi ha viatgers que han aprofitat per denunciar problemes elèctrics dins dels trens que afecten, per exemple, la climatització.

@rod4cat CANSADA DE RENFE. SIEMPRE EL MISMO TEMA CUANDO NO VA A HORARIOS…. Está en mal estado. HORRIBLE SERVICIO POR EL QUE PAGAMOS. UNA AUTÉNTICA VERGÜENZA pic.twitter.com/kxuxKQJkMh

— Ⓐⓝⓐïⓢ (@AnaisCM1106) July 16, 2021

Tren de @renfe retrasado una hora.

Con vagón con fallo en la climatización.

Se va la luz.

No tiene enchufes.

Menuda mierda.

— Rubén Vique (@rubenvike) July 16, 2021

Font: betevé – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *