La foto penosa d’un comiat de solter a Madrid disfressats de presos indepes

L’indult als presos polítics no ha reduït substancialment el número de llaços grocs a les solapes o als fanals dels carrers de Catalunya. Hi ha polítics o tertulians que els mantenen, com Laura Borràs o Pilar Rahola, i queden pobles que els mantenen penjats pensant en els exiliats o els que segueixen represaliats.

Caldrà més temps perquè el dolor pels cops de porra l’1-O i per l’empresonament del Govern no sigui una ferida oberta. Amb aquesta sensibilitat a flor de pell, sempre queden unionistes que consideren que tants anys a la presó de polítics indepes mereix fer-ne burla. Acaba de passar a Madrid per un casament:

Comiat de solter pels carrers de Madrid, twitter

Els amics del nuvi li han preparat un comiat de solter disfressats de presos polítics indepes. Ho ha difós un tuitaire independentista. Aquesta és la foto de la vergonya, amb tots els homes a plena llum del dia en un carrer cèntric de la capital d’Espanya.

Per Madrid s’ho passen bé fent comiats de solters, “disfressats” de presos polítics. pic.twitter.com/2H03VCoWGh

— ramon, Osona (@basil_ramon) September 12, 2021

Van pre-borratxos amb una disfressa tronada: gorra de pres de característiques ratlles horitzontals, calça curta i samarreta blanca logotipada: una foto del nuvi al pit i a l’esquena el dorsal del nom d’un pres polític: Cuixart, Turull i la resta. Pitjor ho van fer amb el nuvi, que a la foto apareix amagat pels seus amics.

El futur marit va disfressat amb els colors de la senyera: vestit groc indepe, barretina i capa vermella. Com un superheroi català:

El nuvi, twitter

L’anticatalanisme no s’ha de confondre amb sentit de l’humor. Algun vianant els va fer la foto i han quedat retratats. A xarxes ningú li veu la gràcia:

A mi en fan pena. Ha de ser avorridísim viure amb tant odi

— Ramon del Masnou (@ramasnou) September 12, 2021

Es que disfressar-se de feixistes no els provoca emoció. Hi van cada dia.

— Jordi Cambronero i Vicens (@jordi_sfg) September 12, 2021

Us imagineu fent el mateix amb víctimes de l’holocaust? Espanya és al càncer d’Europa.

— MuntanyaCatalana🎗️ (@Muntanyacatala1) September 12, 2021

Catalanofòbia antropològica, digna de ser estudiada

— Sus Markes (@susmarkes) September 12, 2021

Em sembla mesquí

— EsterMiró#JoSócCDR (@esterpensativa2) September 12, 2021

Jordi Cuixart, un dels parodiats, sembla dir adeu, EFE

Hem anat a pitjor. Abans a Madrid Arévalo feia acudits de catalans garrepes. Ara, qualsevol gracieta sobre catalans té a veure amb l’independentisme. Des de la mala pel·lícula Ocho apellidos catalanes a El hormiguero fent befa d’un Oriol Junqueras a la presó.

El van dibuixar guenyo, amb cotó a les galtes per semblar més gras, només pensant en menjar, parlant amb un accent català exagerat i una camisa a punt de rebentar:

.

Paròdia de Junqueras, El hormiguero, Antena 3

Mentre a Catalunya el Polònia de TV3 no va fer escarni ni gags dels presos durant l’empresonament, Espanya en feia mentre complien condemna i en seguirà fent ara. En canvi de la corrupció a la Casa Reial cap TV espanyola en fa sketchs.

El comiat de solter a Madrid pot acabar, amb el temps, sent un altre comiat: Adeu, Espanya.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *