Categories
ELNACIONAL.CAT

La foto d’Espartac Peran i Llucià Ferrer a favor del col·lectiu LGTB

Va ser dimarts 7 de setembre, a les dotze del matí, quan alguns dels presentadors més populars de TV3 es van donar cita al plató 1 de la cadena pública catalana, el més gran de les instal·lacions, per presentar la nova temporada televisiva. Presentació a la qual aquest mitjà va anar per informar de les últimes novetats que durant els propers mesos els espectadors podran veure des de les seves cases. Marta Torné, Helena García Melero, Toni Cruanyes, Toni Soler o Llucià Ferrer van ser alguns dels presentadors de la casa que van fer acte de presència.

I precisament un d’ells, Llucià Ferrer, ara està en boca de tothom per la imatge que ha compartit a les seves xarxes socials, el seu compte d’Instagram per ser més exactes. Només acabar amb la presentació, el de Manlleu es va ajuntar amb els seus companys de programa, Atrapa’m si pots, per gravar nous lliuraments que pròximament es podran veure a la petita pantalla. Companys com Espartac Peran i Patrick Urbano, ambdós codirectors del concurs dels caps de setmana de la cadena pública. I precisament va ser Urbano el que es va encarregar de retratar Llucià i Espartac caminant pel carrer, amb una foto que es pot interpretar com una mostra de suport dels dos presentadors cap al col·lectiu LGTB. La mostrem, a continuació.

Llucià Ferrer en la presentació de la nova temporada de TV3, Montse Giralt

Des de fa uns mesos el col·lectiu LGTB està sent durament sacsejat amb els atacs que pateixen en ple carrer. A començaments de juliol, per exemple, un jove d’A Coruña va morir per ser homosexual després de rebre una brutal pallissa. Fa pocs dies, a Madrid, a la zona de Malasaña, un altre jove va ser agredit fins al punt d’escriure la paraula “maricón al seu gluti amb un ganivet. Un últim esdeveniment que ha servit perquè moltíssims presentadors de televisió hagin alçat les seves veus per denunciar la brutalitat amb què últimament es tracta al col·lectiu LGTB. Nagore Robles, que va trencar en llàgrimes en directe, el català Jorge Javier Vázquez o Ana Rosa Quintana, que ha demanat de desfilar en el pròxim Orgull de Madrid a sobre d’una carrossa, són alguns dels presentadors de Mediaset que no han dubtat a mostrar el seu malestar i enviar el seu missatge de suport i solidaritat.

A TV3, per exemple, ho han fet Llucià Ferrer i Espartac Peran amb una foto que, malgrat no tenir cap missatge, es pot interpretar com una llança a favor cap a tots aquells homes que comparteixen feliçment la seva vida amb altres homes. I és que l’amor tot ho pot, malgrat que hi hagi persones que s’entossudeixin a negar-ho. Una foto en la qual Llucià i Espartac, d’esquena a càmera, apareixen passejant pel carrer mentre mútuament s’agafen per la part del darrere. Parlem d’això:

Perfil d’Instagram de Llucià Ferrer

Una captura feta per Patrick Urbano, que Llucià Ferrer ha compartit a les seves xarxes socials, on acumula 14.000 seguidors. “Atrapa’ls si pots”, escriu en lletres blanques fent una picada d’ullet al concurs que presenta els caps de setmana a TV3. Concurs, per cert, que segons va revelar Ferrer en la presentació de la nova temporada de la cadena incorpora novetats. I és que els concursants que participin, i no s’emportin el premi final, podran tornar a concursar en l’espai per tenir una segona oportunitat. Un fet semblant al que passa en altres espais com Pasapalabra o Alta Tensión, el nou programa de Telecinco presentat per Christian Gálvez.

Una fotografia de Llucià i Espartac amb què es fa evident la bona connexió que hi ha entre ells. Tant que fins i tot tenen els mateixos gustos a l’hora de vestir. Els dos, com si s’haguessin posat d’acord, llueixen uns ajustats pantalons texans foscos, que combinen amb una samarreta blanca i esportives. Un conjunt còmode i informal. Això sí, les esportives de Ferrer són blanques, d’una exclusiva marca italiana, mentre que les d’Espartac són fosques. Ara més que mai: Love is love.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *