Categories
E-NOTICIES.COM

La fórmula de Ciutadans per sortir del procés

Ciutadans ha traslladat un document a la resta de grups parlamentaris amb vuit punts per, sota el seu parer, sortir del procés i millorar la “convivència” a Catalunya, segons va revelar el president del grup, Carlos Carrizosa, durant el ple d’aquesta setmana. “Són vuit punts, al nostre parer, bàsics per a conviure en concòrdia en qualsevol regió de qualsevol país democràtic”, va afirmar Carrizosa.

“Un és el respecte a la llei. Dues, una persona, un vot. Tres, que es garanteixin les condicions per a la inversió i el creixement. Quatre, que es respecti el que és espanyol. Cinc, la rehabilitació del castellà a Catalunya. Sis, TV3 i Catalunya Ràdio plurals. Set, institucions catalanes per a tots de tots. I, vuit, el cessament d’atacs a les institucions de l’Estat”.

Carlos Carrizosa també va demanar un “canvi de rumb” i “el respecte a l’espanyol a Catalunya”. “Hem vist -va posar com a exemple- a un monitor d’esplai de la CUP, precisament, doncs, vanagloriant per Twitter que li havia dit a un nen que la samarreta de la selecció espanyola no la portés l’endemà de l’escola”.

“El senyor de la CUP ara mira cap avall com si no sentís el que estic dient. A mi m’agradaria que el seu grup sabés reconèixer que això està malament i que ho digués públicament i que condemnés que un simpatitzant seu fos tan… Bé, no sé ni com qualificar-ho, perquè es va ficar amb un nen que portava una samarreta de la selecció”.

D’altra banda, ha reclamat una “TV3 i una Catalunya plural”. El dirigent de Ciutadans ha recordat que “la cobertura informativa que es va donar al partit Espanya-Croàcia, amb rècord d’audiència a Catalunya, a TV3 no hi va haver imatges. Va ser per al·lucinar. Hi havia imatges d’altres partits, però d’aquest, no. Una selecció que està feta per boníssims jugadors catalans”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *