Categories
E-NOTICIES.COM

La Fiscalia investiga si el Rei Joan Carles cobrava comissions

La Fiscalia General de l’Estat ha informat aquest divendres que ha reclamat a diversos països informació sobre el rei emèrit per “indicis de criminalitat”. Segons ha avançat el diari ‘El Mundo‘, la Fiscalia va cursar el passat 24 de febrer una comissió rogatòria a Suïssa davant la sospita que l’antic monarca hauria cobrat comissions internacionals de forma il·legal.

El Rei Joan Carles s’hauria enriquit a través de “comissions i altres prestacions de similar caràcter en virtut de la seva intermediació en negocis empresarials internacionals”, segons apunta ‘El Mundo’ en la seva informació.

L’antic monarca hauria pogut cometre fins quatre delictes: contra la hisenda pública, blanqueig, suborn i tràfic d’influències. La fiscalia puntualitza que els indicis de delicte són només provisionals.

“Resulta obvi que serà precisament el contingut de la resposta que l’autoritat requerida doni a la corresponent comissió rogatòria el que en el seu moment permetrà el fiscal confirmar o descartar aquests indicis, o fins i tot obrir altres vies d’investigació”, ha explicat la Fiscalia en el seu comunicat.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *