Categories
E-NOTICIES.COM

La Dinamarca del Sud

Catalunya s’ha situat com la tercera regió de la Unió Europea més afectada per la pandèmia en aquesta cinquena onada, segons el ECDC (Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties). Tan sols Xipre i el Algarve, a Portugal, estarien per sobre de Catalunya com a zones més afectades.

Segons les dades aportades pel centre europeu la incidència catalana és de 722 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies. Per davant estarien Xipre, amb 1.126 casos, i l’Algarve, a Portugal, amb 795.

Tot i que les dades del ECDC situen la incidència al territori català en 722 casos per 100.000 habitants en els últims 14 dies, les darreres dades aportades pel departament de Salut exposen un número de contagis més elevat amb una incidència de 1.015 en 14 dies. Per tant, a l’espera d’una nova actualització del ECDC, Catalunya podria escalar posicions en el rànquing europeu.

Avui el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha tirat pilotes fora sobre “l’explosió de casos” de coronavirus a Catalunya i els ha atribuït a “les festes de graduació, viatges de final de curs i la revetlla de Sant Joan”. “Això fa aquesta tempesta perfecta, i això cal afegir el fet que hi ha moltíssimes persones que han vingut a Catalunya perquè som un destí turístic”, ha afegit.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *