Categories
ELNACIONAL.CAT

La desagradable experiència de l’actor Marc Martínez d’excursió amb la filla

L’actor Marc Martínez és un home que destaca, entre d’altres coses, per dues passions: la defensa de la natura i la cura dels fills. Potser que no semblin gaire relacionades, però s’equivoquen: la primera és l’herència que deixarem als segons. En Marc ha estat pare en tres ocasions: León, Mia i Bruc, aquests dos últims fruit de la seva relació amb la també actriu Sara Espígul. I gràcies a les xarxes socials podem comprovar sovint que és un ‘papa’ 5 estrelles. Bé, no només a les xarxes: també a la televisió, com anit a ‘Au Pair’ de TV3, compartint capítol amb el presentador Xavi Coral. Martínez va deixar-se la pell per cuidar la Cecília i la Cinta, dues noies de Girona que tot i no ser sang de la seva sang van gaudir del seu entusiasme i dedicació.

L’agenda d’en Marc sempre té un forat per a la canalla, i la Mia, de 6 anys i mig, és una de les habituals companyes de tota mena d’activitats. La darrera ha estat una excursió per un paratge natural a l’Alt Empordà: el llac de Valveralla. Tot anava de perles fins que s’han trobat amb l’empremta molesta d’altres excursionistes.

Marc Martínez a ‘Au Pair’ / TV3

La jornada ha estat molt enriquidora. En el bon sentit, però també en el pitjor. Perquè passejar per boscos, llacs, muntanyes o prats és un goig, però també reflecteix alguns dels pitjors hàbits del gènere humà: embrutar-ho tot amb les nostres deixalles. La parella d’excursionistes, segons el relat del pare al seu compte de Twitter, ha trobat porqueria a cabassos. La nena, malgrat la seva curta edat, ha demostrat molta més humanitat i intel·ligència que la majoria d’adults d’aquesta suposada ‘civilització’. Ens posa en situació: “Papa, recollim les porqueries que llença la gent perquè la natura pugui respirar millor?”. Meravellós. La seva innocència explicant el problema ens hauria de fer caure la cara de vergonya.

Tanmateix el que no resulta tan gratificant és el resultat de l’experiència. Som, i ens incloem des d’aquestes pàgines d’EN Blau, uns porcs (amb tot el respecte cap a aquests animals, que no tenen culpa de res): “2h de caminada – 2 bosses de merda”. Ras i curt. I fastigós. “Respectem la natura“, clama en Marc, que ha compartit amb la seva filla aquest tràngol desagradable. 

La desagradable experiència de Marc Martínez i la filla passejant per la natura / @elmarcmartinez

Tant de bo que la criatura no oblidi mai el que ha après durant la caminada. I que ella, i tants d’altres, aconsegueixin que la natura respiri millor abans que sigui massa tard. Felicitats per la iniciativa. I disculpes per la brutícia.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: