La demanda més dolorosa contra Mila Ximénez: la filla Alba Santana, en perill

La mort de Mila Ximénez no ha desactivat alguns dels conflictes judicials de la periodista i col·laboradora de ‘Sálvame‘. Un de molt concret i dolorós per a la Mila, malgrat que el seu denunciant li importava un rave: es tracta d’una demanda per vulneració al dret a l’honor i la intimitat interposada per Claudia Rodríguez, parella del veterà tennista Manolo Santana, el seu exmarit i pare d’Alba, única filla de l’antic matrimoni. És ben sabut que l’andalusa detestava l’estrella esportiva i la seva dona, i havia deixat mostres en diverses ocasions del seu caràcter extrem i volcànic. Alguna d’elles força recent: recordem aquella amb Ximénez en ple tractament contra el càncer de pulmó que va acabar amb la seva vida el passat 23 de juny, quan esclatava al programa de Telecinco dedicant-li aquestes expressions brutals: “Que se muera el cabrón. Es abominable. La peor persona que he conocido. Sus enfermedades me importan cuatro mierdas”.

Va ser l’ultima allisada pública que li va propinar per per televisió, tot arran de la publicació d’unes imatges de Santana, de 82 anys, amb evidents problemes de mobilitat, i del que s’especulava un final funest. Paradoxes de la vida, aquesta mateixa setmana circula un nou vídeo, compartit pel tennista català Álex Corretja, en el que en Manolo sembla haver-se recuperat miraculosament i juga al seu esport favorit. 

Manolo Santana y su pareja Claudia Rodríguez / Telecinco

¡Manolo Santana a sus 83 años sigue sintiendo la pasión por el tenis y practicándolo habitualmente! Hace 55 años que triunfó en @Wimbledon #Wimbledon2021 #Wimbledon #leyenda #idolo! Amig@s de Twitter, creo que Manolo merece que este vídeo lo hagamos viral 😍❤️ pic.twitter.com/BvpeDEZPSl

— Alex Corretja (@AlexCorretja74) July 11, 2021

La Claudia, personatge fosc de la trama i sobre la que sempre existeix la sospita de manipular el seu marit, va respondre els atacs habituals de la Mila amb una denúncia que encara no s’ha resolt als tribunals, però que tampoc ha retirat tot i el decés de la demandada. Si no ho fa, la responsabilitat d’una possible pena seria de l’Alba, que està en perill. De les intencions reals de la colombiana, amb la que porta 8 anys casats, no se sap absolutament res. Ella tampoc ensenya les cartes, alimentant les teories. Si la relació entre tots tres era dolentíssima, tampoc és gaire millor amb la pròpia Alba: la comunicació és nul·la (fet que enfurismava la Mila). Ara bé, alguns informadors asseguren que el pare vol aprofitar la mort de la tertuliana per recuperar la relació.

Un desig que toparia amb el les intencions de Rodríguez, és clar. Es presenta, per tant, un moment clau per avaluar amb precisió si la llegenda negra de la Claudia és real o una invenció, i si els rumors que hi ha al voltant d’en Manolo i l’Alba tenen versemblança. La imatge pública de Santana, a més a més, quedaria ensorrada: pispar-li els calers a una filla tot just després de perdre la mare sembla inhumà. 

Mila Ximénez contra Manolo Santana / Telecinco

0

Alba Santana trista / GTRES

El legat de Mila Ximénez i la seva herència no han estat únicament les seves possessions més simbòliques i estimades: també els seus problemes, que en tenia uns quants. Això també va en el testament. Veurem si els seus enemics més íntims acaben per rematar-la a costa de la seva pròpia sang.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *