La CUP diu que ERC “enganya” la gent

La diputada de la CUP, Laia Estrada, en roda de premsa al Parlament, ha advertit ERC que “el nostre suport en cap cas no està garantit fins el 2023”. Igualment ha remarcat que “no pujarem en un tren que no va enlloc”.

D’altra banda, Estrada ha dit en declaracions a Catalunya Ràdio que ”descartar la via unilateral, com fa ERC, és un error garrafal”. També considera que el partit d’Oriol Junqueras “enganya la població” apostant per un referèndum “a l’escocesa”, pactat amb l’Estat. “Això no serà possible fer-ho a través del diàleg”, apunta Estrada.

“L’únic tren que nosaltres pujarem és aquell que ens permeti garantir els drets socials i nacionals del nostre poble. Aquest trens ens porta inevitablement a la confrontació i al xoc amb l’Estat”, ha remarcat la diputada durant la roda de premsa al Parlament.

Estrada ha sentenciat que “la via del diàleg no va enlloc” i ha assenyalat que “aquesta no és una legislatura per tornar al peix al cove”. “Caldrà fer tots els 1 d’octubre que sigui necessari”, ha remarcat.

També ha retret al president de la Generalitat que participés en un “acte totalment prescindible, impulsat per l’IBEX35. Dista molt del que va dir Aragonès d’una Generalitat republicana i d’esquerres”.

“ERC està pel diàleg, nosaltres no ho compartim i hem posat un termini. No creiem en la taula de diàleg i si fos per nosaltres ja estaria finiquitada”, ha dit. També ha apuntat que “hem de veure quina és la estratègia de JxCat més enllà d’una DUI, Com es defensa, com es desplega, més enllà de predicar-la”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *