Categories
RACOCATALA.CAT - Raco Català

La CUP celebra la suspensió de l’ampliació, però vol saber el model d’aeroport del Govern

La portaveu de la CUP-NCG al Parlament, Eulàlia Reguant, ha celebrat la suspensió de la inversió per a ampliar l’aeroport del Prat. En declaracions a ‘Planta Baixa’ de TV3 Reguant ha dit que ha quedat demostrat que la mobilització popular dona els seus fruits i creu que la reacció contra la proposta ha condicionat el posicionament del Govern i especialment d’ERC, també contrari a l’afectació de la Ricarda. De totes maneres, la diputada cupaire ha exigit al Govern que detalli quina és la seva proposta de model per a l’aeroport i els ha recordat que havien promès una ampliació sense afectar el Delta del Llobregat i fent l’aeroport “més verd d’Europa” però sense concretar-la.

Reguant ha insistit que el debat va més enllà de l’afectació sobre la Ricarda i ha demanat al Govern que concreti el model mediambiental i socioeconòmic que vol per al país. En aquest sentit, els ha retret que de bones a primeres el 2 d’agost es posicionessin a favor del projecte pactat amb el govern espanyol, que ha qualificat de “despropòsit” en plena emergència climàtica.

Preguntada per si la nova situació, sense una previsible ampliació de l’aeroport, facilita el suport de la CUP als comptes, Reguant no ha volgut entrar en detall i s’ha limitat a dir que de moment l’acord al que van arribar amb ERC per garantir la investidura d’Aragonès està “molt lluny” de complir-se. La diputada ha recordat que no donaran suport a cap projecte que “continuï amb el model que precaritza i que és insostenible”.

Font: Racó Català: Llegeix, pensa i opina – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Generated by Feedzy
%d bloggers like this: