La crisi que viu Jorge Javier Vázquez fora de la televisió preocupa cada vegada més als capos de Telecinco

Jorge Javier Vázquez és un rostre emblemàtic de Telecinco. El presentador va triomfar amb ‘Aquí hay tomate’ i, des d’aleshores, no ha deixat de treballar. Després de la cancel·lació d’aquest espai, Mediaset va confiar en ell com a conductor de ‘Sálvame‘ i, arran d’aquest gran èxit, va aconseguir tots els realities de la cadena. Tanmateix, algun dia el català haurà d’acomiadar-se dels mitjans o, almenys, desfer-se de tant treball, i Mediaset haurà de trobar un substitut a l’altura. Encara que el filòleg tingui molts ‘haters’, cal reconèixer que és molt bo en el seu.

Mediaset intenta cuidar a la seva estrella, i més ara que aquest no passa per un bon moment. Jorge Javier Vázquez mantenia l’estabilitat amb Paco, qui és ara un dels seus millors amics, però des d’aleshores no ha aconseguit res seriós amb ningú, malgrat les seves constants cites. Al català no li importa explicar a ‘Sálvame’ algunes de les seves experiències. Fins i tot es va arribar a instal·lar aplicacions com Tinder o Grindr.

Jorge Javier Vázquez i la seva exparella, Paco

Al seu últim blog de la revista ‘Lecturas,’ ha preocupat tots perquè als seus més de 50 anys assegura que es rendeix. “Em venen ganes de baixar-me del carro de l’aventura”, portava per títol el seu últim escrit. Ho ha intentat de totes les maneres, però no hi ha manera. Aconsegueix tenir relacions íntimes, però totalment buides. A la seva edat, després dels seus anys bojos, ell ja busca una mica més. Li encantaria trobar de nou l’estabilitat que va tenir durant anys amb Paco. Davant dels problemes Jorge Javier Vázquez es refugia en el treball. Aquests últims dies han estat molt difícils per a ell i es troba sota mínims. Moix i desanimat. Tot han estat males notícies i a sobre va ser uns dies malalt de l’estómac.

I com a dada, explica que s’està cansant d’utilitzar les aplicacions de lligar. És la primera vegada que aguanta una setmana sense mirar els missatges. “Durant aquesta setmana no he mirat les aplicacions d’aventura, una cosa rara en mi, tenint en compte que al llarg del dia les miro compulsivament centenars de vegades” va afirmar.

Jorge Javier Vázquez

El presentador veu unes grans diferències en la manera de lligar quan ell era jove amb l’actualitat. “Crec que m’estan començant a venir ganes de baixar del carro. No estic a l’altura del que es demanda avui dia. Quan jo era més jove, ficar-se al llit amb algú era un triomf. Ara, coneixes algú per alguna aplicació i has d’enfrontar-te a un exhaustiu test. Et pregunten què et va, si tens alguna morbositat, algun fetitxe… I jo, la veritat, és que m’he adonat que això no m’agrada. Però no em quedo en blanc i només encerto a contestar: “No sé, quina morbositat tens tu. De mida? Doncs normal, no sé”, analitza.

A Mediaset esperen que trobi aviat un nuvi perquè s’animi perquè ho volen al 100% a la feina.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *