Categories
ELNACIONAL.CAT

La Covid podria convertir-se en la pandèmia dels colors: vermell, groc o verd?

Les abraçades, els petons i en general, el contacte físic, ha quedat en un segon o tercer pla durant la pandèmia. Alguns l’enyoren, per a altres ha estat un alleugeriment. Sigui el que sigui, no se sap del cert com respondran les persones amb la rebaixa de les restriccions. Per fomentar el respecte i les distàncies de seguretat entre les persones, s’estan començant a implementar una sèrie de colors com a indicatius per a la pandèmia del coronavirus. És a dir, en esdeveniments s’estan fent servir accessoris de colors per ajudar a les persones a comunicar la seva comoditat al voltant del contacte físic, segons informa el Wall Street Journal. 

Les restriccions del coronavirus van desapareixent, molts actes físics de socialització (abraçades, encaixades de mans…) s’han fet més incòmode per a les persones. Mentre uns estan emocionats per començar a socialitzar de ben a prop amb tothom, altres en són més reticents. Precisament per això, s’han creat accessoris codificats per colors, sigui amb adhesius o polseres, per definir qui se sent còmode amb quina interacció. 

La ‘pandèmia dels colors’

En esdeveniments en persona i organitzats per la cambra de comerç de Chesterfield, ubicada prop de la capital de Virgínia, els amfitrions han estat entregant adhesius vermells, grocs i verds als assistents amb cartells que expliquen el codi de colors. Segons recull el The Guardian, els cartells explicaven que el vermell significa que no desitja contacte físic “sense excepcions”. Aquells que fan servir el groc només estan d’acord a mantenir contacte amb el colze i el verd significa que s’està d’acord i còmode amb les abraçades. 

La presidenta de la cambra, Danielle Fitz-Hugh, ha assenyalat que cada vegada és més freqüent veure la varietat de nivells de comoditat al voltant del contacte físic a mesura que es permeten més trobades o esdeveniments amb més persones. “Els verds estan llestos per a la festa”, detallava al Wall Street Journal.

No només passa en festes

La ‘pandèmia dels colors’ podria ser un habitual a mesura que es van aixecant les restriccions i que les persones podrien deixar el teletreball pel treball presencial d’oficina. Algunes empreses han començat a posar en marxa els sistemes vermell-groc-verd per brindar un millor suport als que comencen a treballar de nou de manera presencial. 

Aquests accessoris són només una petita mostra dels que s’han creat durant la pandèmia per fomentar la tranquil·litat i el respecte entre amistats, companys i persones. 

 

 

Imatge principal: unes aquarel·les / Unsplash

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *