La combinació perfecta de música i flors

“El repertori que tenim preparat és la representació perfecta de la primavera”, explica Ignacio Ribas, coordinador del concert i organista del quintet. Ell, a més, estarà a càrrec de l’orgue, i l’acompanyaran David Sanz, amb la guitarra; Jordi Gendra, amb la flauta travessera; Unai Gutiérrez, amb el clarinet i Massimo Mameli, amb el violoncel. En algunes obres, alguns instruments destacaran més que altres, que seran l’acompanyament, “cadascú de nosaltres serà com una flor independent, i junts farem un ramillet”.

Aquest quintet ha estat creat quasi en exclusiva per a Andoflora. Però no és l’única novetat que hi presentaran. Ribas estrenarà la seva obra ‘Càntic a la primavera’, que va totalment en línia amb la temàtica de la fira i del concert. D’aquesta manera, la representació variarà entre diferents estils, començant pel barroc i acabant amb la música més contemporània, tot creant un barreig de diferents tipus de sons.

El que ha unit a aquests professors de l’Institut de música ha sigut “les ganes de fer i compartint música junts, que sempre és més divertit”. Com que són cinc, no han tingut cap problema per a assajar junts, tot i les mesures sanitàries. L’experiència ha sigut tan bona que asseguren que continuaran actuant junts, que el quintet s’ha creat per a quedar-se.

De cara al concert, les expectatives no són elevades, “que la gent gaudeixi d’una bona estona”. De fet, sembla que moltes persones s’han animat a conèixer aquest nou grup andorrà, ja que les entrades estan pràcticament exhaurides. “Tot i que la capacitat no serà tan elevada com en un concert normal, sembla que tindrem ple i no podem estar més contents. Però ja tenim ganes de poder gaudir de la música tal com estem acostumats”, indica Riba.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *