Categories
ELNACIONAL.CAT

La cinta de córrer més venuda a Decathlon es guarda com una taula de planxar

Sols practicar esport a casa però no tens una cinta de córrer perquè t’ocupa massa espai? No et preocupis. Això ja no serà un problema amb la cinta de córrer plegable que pots trobar actualment a Decathlon.

Practicar running és ideal per posar-se i mantenir la forma física, així com per prevenir problemes cardiovasculars. Però clar, practicar-ho a les grans ciutats implica fer-ho al costat de la contaminació dels cotxes. Amb què si vius en una urbs, practicar-ho a casa és una bona opció. I fer-ho amb la cinta de Domyos a la venda a Decathlon és una alternativa molt encertada.

Decahtlon té una cinta de córrer plegable

Es tracta de la cinta plegable elèctrica RUN 100 de la marca Domyos. Compta amb una puntuació al web de 4,5 sobre 5. I el seu preu és de 499,99 euros, tant al web de Decathlon com a les botigues físiques.

Cinta de córrer plegable a la venda a Decathlon

Aquesta cinta a la venda a Decathlon permet una velocitat màxima de 14 km/h i ofereix una inclinació de fins i tot un 3%. La seva superfície és de 45 cm d’ample i 120 cm de llarg, amb la qual cosa no t’hauria de faltar espai a l’hora de fer running. I les seves mesures totals són de 156 cm de llarg, 76 cm d’ample i 115 cm d’alt. Però atenció, perquè aquestes es redueixen fins als 152 cm x 76 cm x 38 cm quan la pleguem. No t’ocuparà gaire més que la taula de planxar. I el seu pes és de 47 kg. A més, compta amb quatre rodes per facilitar el seu emmagatzemament.

Cinta de córrer plegable a la venda a Decathlon

Amb 30 programes esportius i molt compacta

D’altra banda, compta amb fins a 30 programes preestablerts i dissenyats per un entrenador de Domyos.

Segons el fabricant, aquesta cinta és del més compacta. Concretament, tres vegades més que la versió anterior. I disposa d’una pantalla LCD retroil·luminada en la que podrem controlar donar-vos com el temps, la distància, la velocitat, la cadència o les calories cremades. I podràs manipular-la amb els botons d’accés que munta. I atenció, perquè la pots connectar a un comandament a distància per facilitar el control.

Cinta de córrer plegable a la venda a Decathlon

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *