Categories
ELNACIONAL.CAT

La cantimplora de Decathlon, ideal per evitar els contagis de covid

Comença el curs escolar en plena pandèmia i amb el risc d’encomanar-se del coronavirus. En aquest context, la cadena de productes i roba esportiva Decathlon no ofereix un producte perfecte per evitar que els contagis: una cantimplora que evitarà que els més petits hagin de beure aigua de les fonts que hi ha a l’escola, freqüentades per altres nens.

La cantimplora model senderisme 900 tap instantani amb pipeta 0,6 L d’alumini color blau està sent un èxit de vendes a Decathlon per la seva gran utilitat i també pel seu mòdic preu, 8,99 euros.

La cantimplora model senderisme 900 tap instantani amb pipeta 0,6 L d’alumini color blau / Decathlon

Una sola mà

La cantimplora disposa d’una obertura hermètica que s’acciona amb una sola mà, cosa que facilita el seu ús per part dels més petits de la casa. A més el tap té una pipeta que permet beure fàcilment amb el cap dret.

Les característiques de la cantimplora la fan ideal per ocupar un lloc a les motxilles dels més petits de la casa, i dels quals no ho són. De fet també pot portar-se a l’oficina o ser utilitzada en qualsevol feina.

Aquest seria una de les seves utilitats, però no s’ha d’oblidar que aquesta cantimplora d’alumini és ideal per ser utilitzada en sortides a l’aire lliure i excursions. No pot faltar a les motxilles de petits i majors.

Màxima higiene

Ara que cal extremar les mesures d’higiene i seguretat per evitar els contagis de Covid-19, la cantimplora s’imposa com un mitjà segur per beure sense haver de compartir espais on el contagi és possible. Amb motiu de la tornada a les aules aquest setembre, la cantimplora és un element essencial per evitar els contagis. Aquest curs està prevista la presencialitat al 100% a les escoles i instituts. En Catalunya, els alumnes d’ESO i Batxillerat que hagin tingut un contacte amb positius no hauran de guardar quarantena si han rebut la segona dosi de la vacuna. La màscara seguirà sent obligatòria a les aules.

Fins al moment, el producte té una qualificació de 4.2 sobre 5 al web de Decathlon.

 

Imatge principal, establiment Decathlon

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *