Koeman acorda amb Joan Laporta una despesa de 20 milions en el Barça

Malgrat la considerable rebaixa de les despeses que ha aconseguit dur a terme el FC Barcelona aquest estiu, en el qual s’ha tret de sobre les fitxes de Messi i de Griezmann i la meitat de la de Pjanic, a més d’aconseguir un acord amb Piqué, Sergio Busquets i Jordi Alba per a una adequació salarial, el club continua treballant minuciosament per ajustar tot el possible els diners que surten de les seves arques.

I clar, un assumpte que ha preocupat els dirigents blaugrana ha estat la famosa clàusula del contracte de Coutinho per la qual el FC Barcelona haurà d’abonar 20 milions d’euros al Liverpool si el brasiler arriba als 100 partits. Coutinho en suma en aquests moments 90, per la qual cosa després de quedar-se en el Barça sembla obvi que tard o d’hora acabarà superant el 100 d’aparicions en partits oficials.

Coutinho, en un entrenament de la temporada passada / FCB

La clàusula de la discòrdia

“Si Coutinho és recuperable? Per descomptat!”, va afirmar fa uns dies Koeman en ser qüestionat sobre el futur immediat del brasiler. I és que després de no poder traspassar-lo pels seus problemes físics, tot i tenir cartell a Anglaterra, al Barça no li queda més remei que quedar-se’l i esperar que mostri una bona versió per vendre’l, sobretot perquè en aquests moments la fitxa de Coutinho és la més elevada de la plantilla.

Encara que des de dins del club s’assegura que la famosa clàusula del contracte de Coutinho no és exactament com s’assegura des d’Anglaterra, els dubtes són evidents, així que abans de posar-se en un terreny pantanós, Koeman va preguntar al club sobre aquest assumpte i va demanar de poder alinear el brasiler les vegades que sigui necessari, conscient que necessitarà la millor versió de Coutinho per optar a tots els títols.

Els problemes físics de Coutinho han estat constants en el Barça / EFE

Llum verda perquè Coutinho jugui el que faci falta

Encara que al principi, tal com informa Ok Diario, es va contemplar l’opció que Coutinho no arribés als 100 partits abans de Nadal, per buscar-li una sortida al mercat d’hivern, finalment s’ha donat llum verda a què jugui el que sigui necessari, ja que s’entén que els 20 milions d’euros seran recuperables si Coutinho finalment aconsegueix apropar-se al nivell que li va portar al Camp Nou.

A més, segons el club blaugrana l’esmentada clàusula no està del tot clara, així que quan arribi el moment caldrà analitzar amb lupa si finalment s’han d’abonar o no els 20 milions d’euros que des de fa temps recorden des d’Anglaterra.

Sigui com sigui, Koeman té llum verda per intentar recuperar el millor Coutinho. Costi el que costi.

 

Imatge principal: Ronald Koeman, en un entrenament del Barça / FCB

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *