Junts s’ho empassa

Junts per Catalunya no ha fet cap declaració pública després de la reunió entre la delegació del Govern de Catalunya -formada per integrants d’ERC- i el govern espanyol en el marc de la mesa de diàleg.

Tant sols Puigdemont s’ha manifestat a través de Twitter i ho ha fet per criticar la distribució dels torns de paraula entre la premsa durant la compareixença del president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

“Primer veten Junts per Catalunya, que representa una part molt important de la societat catalana, i ara impedeixen que la premsa catalana pugui fer preguntes al president espanyol. I tot això ha passat al Palau de la Generalitat”, ha dit Puigdemont a la xarxa.

Primer veten @JuntsXCat, que representa una part molt important de la societat catalana, i ara impedeixen que la premsa catalana pugui fer preguntes al president espanyol. I tot això ha passat al Palau de la Generalitat. https://t.co/o8DOxI1pvO

— Carles Puigdemont (@KRLS) September 15, 2021

Junts no ha format part de la mesa de diàleg, ja que Pere Aragonès no va acceptar la delegació proposada pel partit, justificant que s’havia parlat i acordat que es tractava d’una negociació de govern a govern. Junts es va negar a canviar els seus integrants.

Els noms que Junts va proposar eren el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró; el secretari general i el vicepresident del partit, Jordi Sànchez i Jordi Turull, i la portaveu al Congrés, Míriam Nogueras.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *