Junts ja amenaça ERC amb trencar el Govern

La portaveu d’ERC al Congrés, Míriam Nogueras, en una entrevista a RTVE, ha acusat ERC de canviar de posició i li reclama que respecti el pacte de legislatura: “L’acord diu clarament que no es descarta cap via. I aquest acord està signat per ERC i per Junts”.

És més, ha qüestionat que el govern de coalició a la Generalitat tingui recorregut si es descarta aquesta via: “L’acord no és compatible amb la renúncia a la unilateralitat”, ha remarcat.
   
Nogueras ha titllat d’incoherents els missatges dels republicans durant els darrers mesos: “Sobten els discursos diferents en campanya i fora de campanya”. Ha demanat a ERC que expliqui si realment ha renunciat a la via unilateral i si darrere d’aquest gest hi ha algun pacte entre Pedro Sánchez i ERC: “Ens agradaria conèixer-ho”.

La diputada de Junts defensa que serà l’única manera d’aconseguir la independència de Catalunya: “Que m’expliquin com es pot fer la independència si no és unilateralment”, ha dit. Ha vaticinat que ni PSOE ni Podemos ajudaran a aconseguir-la, i ha insistit en saber si Esquerra ha renunciat definitivament a aquesta opció.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *