Categories
E-NOTICIES.COM

Junqueras se’n recorda dels “represaliats”

El líder d’ERC ha fet una crida en contra de la “repressió” de l’Estat. “No deixarem a ningú pel camí. Cadascú dels nostres és una peça imprescindible per arribar a l’autodeterminació, la independència i la República”, ha manifestat aquesta tarda Junqueras en un acte organitzat pel Jovent Republicà a Mataró.

A l’acte, sota el lema “contra la repressió, activem la solidaritat”, Oriol Junqueras ha manifestat que des de l’Estat “busquen moltes maneres de represaliar-nos”. La jornada tenia com a objectiu manifestar l’inconformisme de l’entitat davant les diferents situacions judicials que viuen alguns encausats independentistes. Pol Serena ha estat un dels protagonistes de l’acte, encausat al qual li demanen vuit anys de presó.

Segons les diferents entitats independentistes la xifra de “represaliats” supera les 3.000 persones. Tot i que no acaba de quedar clar quin és el número exacte. Òmnium xifra en més de 3.300 les persones independentistes “represaliades” per l’Estat. “La meitat ferits de l’1-O i de les moltes mobilitzacions que hi ha hagut en aquests quatre anys”, segons explicava TV3.

Però el 22 de juny la CUP no acabava de posar-se d’acord amb la xifra d’independentistes “represaliats”. Els diputats Carles Riera i Laia Estrada donaven xifres diferents amb només vuit hores de diferència. Al matí eren quasi 4.000 i a la tarda la xifra era de “més de 3.000”.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *