Jover acusa de “dir mentides” els gasoliners i els importadors de carburants

El ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, s’ha mostrat molt enutjat aquest dimecres amb la posició dels importadors i distribuïdors de carburants, que una vegada més s’han mostrat en contra de la taxa de carboni assegurant que suposarà gravar un segon cop pel mateix concepte el mateix producte. Jover ha lamentat que l’Associació de Consumidors i Usuaris (ACU) estigui fent una recollida de signatures amb “informació parcial” que al seu entendre els gasoliners encara fan més parcial.

De fet, als uns, als altres i també als importadors de carburants els ha acusat de dir “mentides” perquè, ha recordat el ministre, el preu de venda al públic no té perquè incrementar-se si els importadors absorbeixen la taxa. “Podrien integrar-ne com a mínim una part”, s’ha exclamat el titular ministerial, que ha lamentat que la recollida de firmes contra la taxa d’hidrocarburs es faci “a les benzineres i no a les parades de bus”.

En aquest sentit, Eric Jover, s’ha queixat que no s’explica perquè suposadament servirà la taxa. I ha anunciat que hauria de permetre “millorar el transport escolar, ampliar les campanyes de bus per a joves” entre moltes altres coses. Amb tot, ha insistit que “em sembla que s’està donant informació parcial”.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *