Categories
ELNACIONAL.CAT

Josef Ajram i la seva filla Morgana llueixen bronzejats i amb abdominals d’acer

Josef Ajram serà actualitat aquest dimarts a la nit al programa Todo es verdad de Risto Mejiode  a Cuatro contra les pseudo-ciències. El productor Óscar Cornejo emet un programa que ataca determinats VIPS que fan publicitat de teràpies alternatives a la Medicina i entre ells el trader Josef Ajram.

Ajram imparteix Kundalini que executa la també catalana Magali, exprofessora d’OT i que té un gimnàs al Turó Park de Barcelona. Abans el tenia a Marià Cubí però s’ha fet d’or. El programa de Risto entrevista Ajram sense explicar-li que denigraran aquesta tècnica.

Josef Ajram a  Cuatro

Experts en sectes diran al programa que rere aquesta tècnica hi ha o frau per treure diners o una secta, ja que es basen en una suposada màgia sense suport científic. Cada sessió individual de KAP, aquesta estranya tècnica, costa 220 euros. Caríssim si no fa res. Ajram ja sap que el denigraran i ha penjat a Instagram la resposta:

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Josef Ajram Tarés 🐍 (@josefajram)

El corredor de borsa i triatleta té una vida sana al costat de la seva dona i la seva filla. A Instagram mostra també la part amable de la vida i els seus 350 mil followers el veuen més en forma que mai.

Josef Ajram als 43 anys té un cos d’acer i una foto de com de gran s’ha fet la seva única filla Morgana que als 11 anys ja és tan atleta com el pare, lluint abdominaletes:

Instagram Josef Ajram

Escriu Josef Ajram: “No hay verano sin beso, Morgana“. No tot és polèmic a la vida del trader: fa difusió com a econimista als mitjans de comunicació, popularitza els ironmans i les curses extremes i aquesta nit explicarà què és el KAP  (Kundalini Activation Process).

De moment Cuatro ho explica així: “Este fin de semana cerca de un millón de jóvenes ha presenciado inesperadamente y en directo cómo la influencer Dulceida se derrumbaba y rompía a llorar durante una sesión de KAP (Kundalini Activationt Process).

Dulceida plora en mans de Magali fent Kundalini, Cuatro

“Esta escena se producía durante una clase de Kundalini, una pseudoterapia que muchos famosos están poniedo de moda. Nagore Robles, Anabel Pantoja, Madame de Rosa, Jedet y Susana Molina acompañaron a Dulceida y entrenaron junto a Magali Dalix, una de las gurús en España de Kundalini. 

‘Todo es verdad’ ha hablado en exclusiva con Luis Santamaría del Río, investigador de la red iberoamericana del estudio de sectas sobre esta práctica, “peligrosa esta terapia porque al final porque se está asentando en presupuestos mágicos y en ideas que no tienen ninguna correlación con nuestra realidad física ni psíquica”. 

Serà un èxit. Ajram ja ha respost.

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *