Jorge Mendes pressiona Joan Laporta amb una oferta irrebutjable per Ansu Fati

Ja fa temps que els culers esperaven que Ansu Fati tornés a brillar sobre la gespa del Camp Nou. I quan ho ha aconseguit, torna a obrir-se el debat sobre la seva renovació amb el Barça. I qui ho aprofita per pressionar és el seu agent, Jorge Mendes.

Jorge Mendes vol una renovació d’Ansu Fati a l’alça

Hi ha certa incertesa per si Ansu Fati acaba contracte aquest proper estiu o si el Barça el pot renovar automàticament per dues temporades. El que sí és cert és que tant el jugador com el club volen renovar. I la intenció és fer-ho en els propers mesos. Però hi ha un tercer actor que vol treure’n profit d’aquest nou contracte.

Ansu Fati somrient durant un partit del Barça / EuropaPress

Jorge Mendes, l’agent d’Ansu Fati des de fa uns mesos després que el jove futbolista blaugrana deixés Rodrigo Messi, germà de Leo Messi, està intentant pressionar per aconseguir el millor contracte per un dels seus futbolistes estrella. Gestifute, l’empresa de representació propietat de Mendes, ja està acostumat a arribar a acords amb clubs per grans contractes.

El Manchester United està atent al futur d’Ansu Fati

I Mendes demana diverses coses al Barça. Primer de tot, un contracte al nivell d’Ansu Fati i la seva gran projecció. Després de tornar a triomfar amb el Barça, sent la gran estrella de l’últim partit contra el Llevant, es confirmen les intencions de l’agent portuguès. I, a més, reclama a Joan Laporta que el Barça creï un projecte guanyador al seu voltant.

Jorge Mendes al costat de Cristiano Ronaldo i Joao Félix / EuropaPress

És per aquest motiu, gràcies a la seva bona relació amb el Manchester United, que aquest mateix estiu ha col·locat Cristiano Ronaldo, que demana un bon contracte al Barça. El United ja va fer una gran aposta per Ansu Fati el passat estiu, però el Barça es va tancar en banda. I ara segueix mirant de ben a prop a veure què passa amb el renovació, segons va informar fa uns dies The Sun.

El United li ofereix un bon contracte i un projecte guanyador. Una oferta irrebutjable. El Barça sap que si no renova Ansu Fati, té molts clubs preparats per fer-li una gran oferta. Però tant el club blaugrana com el futbolista no volen separar els seus camins i saben que més d’hora que tard arribaran a un acord. Una altra cosa és el joc de Jorge Mendes i la pressió que fa per acabar aconseguint el millor contracte possible per al seu representat.

Ansu Fati rient a la banqueta del Barça / EuropaPress

El futur d’Ansu Fati ara és una prioritat per al barcelonisme i per a Laporta. La renovació de la joia culer ha de tancar-se en les properes setmanes si no es vol veure com es repeteix un cas Messi.

 

Imatge principal: Ansu Fati durant un escalfament del Barça / EuropaPress

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *