Categories
ELNACIONAL.CAT

Jorge Javier Vázquez bronzejat i sense roba, exhibeix la part més blanca del cos

El món dels famosos té les seves tradicions. I s’han de mantenir. De tal manera que Ana Obregón inaugurava l’estiu amb el seu posat en biquini a la platja, d’altres es treuen la roba i ensenyen parts amagades del seu cos per acomiadar-lo. Tot i que, tractant-se de Jorge Javier Vázquez, hem de dir que en el seu cas aquesta zona de la seva anatomia és gairebé patrimoni públic. Ha ensenyat el cul tantes vegades a Telecinco que no es podria parlar de novetat o sorpresa, però vaja, que està bé per passar revista i comprovar que tot estigui en ordre. I així és: no apreciem res estrany ni preocupant a primera vista, tret d’una realitat evident: està blanc com a un paper de fumar

Sembla una dada menor, però ens dona alguna pistes sobre quina és la destinació estiuenca secreta del de ‘Sálvame‘ i nou col·laborador de ‘La Tarda de Catalunya Ràdio’. Sí, és una localitat costanera amb aires mediterranis on ha lligat molt de bronze, perquè està moreníssim. Però no hi ha platges nudistes, o si més no, el de Badalona no hi ha anat o no l’ha practicat. Bé, s’entén tenint en compte que sempre pot haver-hi un paparazzo allà a prop, disposat a fer l’agost retratant els seus encants mentre pren el sol despullat. S’ha de protegir el tresor de totes les maneres possibles. I és clar, la marca del banyador és cada dia més gran.

Jorge Javier Vázquez ensenya el seu cul blanc / @jjviervázquez

En Jorge Javier es prepara per tornar a la normalitat, si és que això es pot dir de com estan les coses a Telecinco. Crisi d’audiència, ambient crispat amb col·laboradors, el tema Rocío Carrasco… no serà un aterratge senzill. Ell, però, fa bo això de ‘al mal tiempo, buena cara. O al revés. Podem interpretar les imatges del cul de Vázquez de moltes maneres, com per exemple com a un missatge adreçat als ‘haters‘ i a les polèmiques. Tot i que la més plausible i directa és la de complir amb la tradició, i punt. Res més. “Sé que lo estabáis esperando“, escriu sota les fotografies que trobem als seus comptes de Twitter i Instagram, mentre mira a l’horitzó des de la terrassa de l’apartament on ha descansat de la feina.

Les reaccions a la postal són moltes, amb una nodrida representació de VIPS i personatges televisius. Una de les més divertides és la del Maestro Joao, vident i tertulià habitual dels realities de Mediaset, i que és posseïdor d’una tècnica particular: ell veu el futur al pompis del personal. “Voy a leértelo otra vez, me voy a fijar más“, li diu. Com els bons llibres, que mai cansen malgrat haver-los llegit a fons. Un altre que es manifesta és Jordi González, aficionat a regalar-nos imatges sense roba a la platja, i que la considera un imprescindible de l’estiu, un must“.

El cul blanc del bronzejat Jorge Javier Vázquez, presa segona / @jorgejaviervazquez

El Maestro Joao inspeccionant el cul de Jorge Javier Vázquez / Telecinco

Jordi González despullat a Ipanema, Brazil / @jordiglez

Jorge Javier Vázquez, sempre provocador i feliç / Telecinco

En Jorge Javier hauria de tenir dos DNIs diferents. Un, amb la cara. L’altre, amb el cul. Tots dos són molt coneguts i reconeguts pel gran públic. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *