Jordi Sànchez assegura que ningú a Junts no el qüestiona

El secretari de Junts, Jordi Sànchez, en roda de premsa, ha criticat la “manipulació d’una expressió feta en el meu article. En cap cas vaig escriure ni he pensat que l’1 d’octubre no es va fer per guanyar la independència”. El dirigent independentista ha atribuït aquesta interpretació a la “mala fe” o “ignorància”.

Sànchez feia referència d’aquesta manera a unes paraules on deia que el referèndum s’havia fet per forçar l’Estat a una negociació, fet que va provocat l’aparició d’un “manifest anònim” de l’entorn de Junts on es proposava una recollida de signatures per forçar la seva dimissió. Sànchez ha insistit que totes les crítiques rebudes són “anònimes”.

A l’article de l’Ara, Sànchez va afirmar que l’1-O “va ser concebut més per forçar el govern espanyol a obrir una via de diàleg i negociació per assolir un referèndum acordat que per proclamar efectivament la independència”.

“Cap persona de l’Executiva ni de cap estructura territorial ha demanat cap dimissió”, ha remarcat avui, a més de considerar que “tot el soroll mediàtic, que no ha estat, poc des de dijous a avui ha tingut com a conseqüència que s’han rebut cinc cartes critiques amb el meu article. I dos o tres favorables”. També ha assenyalat que des de dijous hi ha hagut “tres baixes i nou altes” a Junts.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *