Categories
ELNACIONAL.CAT

Jordi González ensenya la seva mansió amb jardí zen i els seus companys de vida

Jordi González lidera el diumenge televisiu amb el seu programa Supervivientes: Conexión Honduras. A Catalunya assoleix un gran 17,4% i un quart de milió de catalans pendents de com evoluciona el programa de nàufrags. Superades les crítiques dels primers programes, el presentador català exerceix d’amfitrió de bronques, confessions i competicions entre VIPS a punt d’acabar el reality de Telecinco. A Espanya encara va millor: 18,9% i 1,9 milions de persones. El secret? a una illa deserta, a una platja caribenca, els vips amb poca roba, prims i famolencs, expliquen tot de la seva vida

Jordi González, Telecinco

El presentador barceloní de 58 anys viu sense parella a Madrid quan fa programa setmanal a Telecinco. Tota la vida dient a TV3 i 8tv que acabaria a Sidney, Austràlia, però ha fixat la casa a Miami, EUA. Allà prop de la platja gaudeix de l’anonimat i dels milions que ha guanyat merescudament sent un dels presentadors més seguits d’Espanya. A Barcelona conserva una casa i a Madrid una torre, ells en diuen un chalet, amb piscina que és un luxe d’estiu. González té un Instagram on ha decidit ensenyar un racó d’aquesta casa, la piscina amb els gossos i un nen, que no és fill seu.

Jordi González a instagram

González s’explica: “Ponte a hacer un jardín zen con Diego, Ginebra y Lola; verás qué fácil”. El presentador fa anar el rasclet per allisar la sorra finíssima i fer un racó zen, de relax xinès, al costat de la gespa prop de la piscina amb les seves dues gosses, Ginebra i Lola. González sempre ha estat reservat a l’hora de parlar de les seves parelles. Només un exnòvio va parlar de la seva relació, el seu col·laborador a City TV, Enric Escudé, que ara té una botiga de roba de dona a Rubí. De la resta de parelles, ni una sola imatge.  

Enric Escudé i Jordi González, programa TNT, Telecinco

Diferents VIPS catalans li donen al like a la foto de Jordi a la seva piscina zen: el locutor Josep Lobató, l’actor Roger Berruezo o algun excol·laborador seu com Jordi Martínez. Milers de “M’agrada’ per un jardí que fa patxoca: tanques de vímet, enormes bambús, sorra fina, gespa, flors, arbres, i Jordi González relaxat en bermudes ensenyant orgullós part de la seva torre. Els espectadors en volen més. 

Font: ElNacional.cat – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *