Categories
E-NOTICIES.COM

Jordi Cañas se’n riu d’Artur Mas

El diputat de Ciutadans al Parlament Europeu, Jordi Cañas, s’ha rigut de l’expresident de la Generalitat Artur Mas a través de Twitter. “La repressió el té amb l’aigua a coll”, ha dit Cañas, que ha acompanyat la piulada amb una foto de l’expresident banyant-se al mar durant les seves vacances.

La represión lo tiene con el agua al cuello. pic.twitter.com/wj3LFGVlLu

— Jordi Cañas (@jordi_canyas) July 16, 2021

Aquesta no ha estat la única piulada de l’eurodiputat en els últims dies referint-se a les vacances de Mas. “La caixa de resistència al sol. Són uns cracks, cal reconèixer-ho”, va dir ahir en resposta a la notícia de “les vacances de luxe”, publicada per Vanitatis, d’un dels encausats pel Tribunal de Comptes.

La caja de resistencia al sol.
Son unos cracks, hay que reconocerlo. https://t.co/UMTeFrf9Cv

— Jordi Cañas (@jordi_canyas) July 16, 2021

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha passat “tres dies de luxe”, de divendres 9 al diumenge 11 de juliol, a Eivissa i Formentera, segons va publicar Vanitatis, que aporta un extens material fotogràfic. Mas es va desplaçar en jet privat propietat de l’empresari Marcel Pascual juntament amb la seva dona, Helena Rakosnik, i un altre matrimoni.

Mas va iniciar el viatge el mateix dia que es feia públic que havia recorregut la fiança de gairebé tres milions d’euros que li reclama el Tribunal de Comptes després de la sentència condemnatòria del 9-N al·legant indefensió per la “irregular” tramitació de diligències.

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *