Categories
E-NOTICIES.COM

Joel Joan admet que “perd els papers”

L’actor Joel Joan ha reconegut que “perd els papers” en el vídeo que va difondre a bord d’una barca de motor cridant, entre d’altres coses, que “aquí darrere meu, en Jordi i un parell de mariners de merda. I, com, sempre: supereu-me amb la felicitat! Som-hi!”.

Bah! És el millor madafakas. Va drogat a sobre d’una barca a la Polinèsia central, i als que la condueixen els hi diu mariners de merda. Respecte i admiració. pic.twitter.com/ChRrlAXKtI

— De Llibre (@llibreti) July 23, 2021

Després de la difusió d’aquest vídeo i les crítiques que va rebre, l’actor va fer un tuit al·legant que “les vacances són per moltes coses, però de les més essencials són per perdre els papers” i, posteriorment, va fer un altre vídeo demanant perdó i imitant el Rei Joan Carles.

Les vacances són per moltes coses però de les més escencials són per perdre els papers. Que són quatre dies i 2 amb COVID.

— Joel Joan (@JoelJoanJuve) July 24, 2021

No volverá a ocurrir… me lo quitan de las manos…. pic.twitter.com/UqrMHUkcIK

— Joel Joan (@JoelJoanJuve) July 25, 2021

Un usuari independentista li va contestar el tuit i va acusar un amic de l’actor d’haver llançat una medusa a un nen. Aquesta persona li va replicar que “si perdre els papers implica tirar una medusa a dos nens de 13 anys que es banyaven a prop del teu vaixell a Sant Salvador (no a la Polinèsia) i enviar-ne un a l’hospital per la picada a l’ull, ja et pots quedar a casa”.

L’usuari li ha reclamat que es disculpin amb les famílies i en un altre tuit ha puntualitzat que “la medusa no la va tirar el Joel, sinó un dels amics”. En aquest sentit, ha apuntat que “qui va donar la cara davant d’un dels pares va ser el tercer amic”.

Mira, Joel

Si perdre els papers implica tirar una medusa a dos nens de 13 anys q es banyaven a prop del teu vaixell a St Salvador (no a la Polinèsia) i enviar-ne un a l’hospital per la picada a l’ull, ja et pots quedar a casa.

Com a mínim, us disculpeu i demaneu x les famílies https://t.co/Cnh0yvHIxB

— La Luix ???? (@la_luix) July 25, 2021

Font: e-noticies: Última hora – Read More

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *